Buitenlandse reis Porto Jongens 2022

Zoals ook al op de infoavond verteld gaan we deze zomer op buitenlandse reis met de Chiro.

Dit wordt georganiseerd voor alle kerels, aspiranten en leiding.

Dit jaar gaan we dus naar Porto, Portugal. Het is de bedoeling dat we zoals een echte jeugdbeweging met de rugzak gaan rondstappen om zo het land te verkennen.

Inschrijvingen

Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden volgend formulier: https://forms.gle/zk6QMqbDv3to25og9

Data

De reis gaat door van 22 juli tot 1 augustus. Dit staat zo goed als zeker vast. Enkel als dit niet mogelijk blijkt voor de vliegmaatschappij kan dit nog met een dag of twee schuiven.

Van zodra dit zeker is laten we dit weten.

Vervoer

Aangezien Portugal net iets te ver is om te rijden hebben we ervoor gekozen met het vliegtuig te gaan. De reis vertrekt dus ook aan de luchthaven en we zullen hier ’s ochtends afspreken voor vertrek. Aan het einde van de reis kan iedereen ook aan de luchthaven opgehaald worden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk de luchthaven van Zaventem zijn.

Bagage

We gaan weg voor 11 dagen, dus het spreekt voor zich dat iedereen kledij voorziet voor elke dag. Onthoud wel dat iedereen zijn eigen bagage draagt. Neem dus zeker niet te veel bagage mee.

Over die trekrugzak gesproken, een stevige, voldoende grote zak is een must. Een goede trekrugzak kan ook voor andere activiteiten gebruikt worden zoals kampen, uitstappen en misschien zelfs festivals etc. Het is dus geen dom idee om te investeren in een goed exemplaar.

We overnachten ook vaak op campings. We nemen met de Chiro zelf geen grote tenten mee dus iedereen zal zijn eigen slaapplek moeten voorzien. Spreek hiervoor best af met anderen zodat tentjes gedeeld kunnen worden.

Aangezien we veel plannen te stappen is een goed paar ingelopen stapschoenen ook belangrijk.

Financieel

Om ons de mogelijkheid te geven al enkele zaken op voorhand te reserveren vragen we een eerste schijf van €200 te betalen tegen 21 november. Later zal ook nog een tweede deel gevraagd worden van 250 à 300 euro.  

De eerste schijf mag overgeschreven worden naar volgende rekening:

Naam: Chiro Scheldering

Nr: BE32 4483 6248 9102

Bedrag: €200

Beschrijving: Porto NAAM LID

Als er nog opmerkingen / vragen / problemen zijn waar u mee zit kan u ons altijd bereiken via chiro.scheldering@gmail.com of telefonisch via 0479 11 40 03 (Arne) of 0483 25 20 90 (Kobe).

Presentatie infoavond

Infoavond-Porto