Corona ♂

Regeling vanaf 08/11/20

1.      Voor de afdelingen +12 jarigen(Toppers, Kerels & Aspi’s) is het nog steeds verboden om in persoon een Chiro zondag door te brengen met de groep en de leden. Op dit moment zijn we volop aan het kijken om met deze afdelingen zoveel mogelijk online dingen te spelen of hun opdrachtjes te geven die ze door de week kunnen volbrengen zodat ze zich niet te veel moeten vervelen. Er zullen dus geen activiteiten doorgaan op de lokalen.
De leiding van deze afdelingen communiceert dit rechtstreeks met de leden als ze iets gepland hebben.

2.      Voor de afdelingen -12 jarigen (Sjamfoeters, Speelclubs, Rakkers)  was er enige twijfel vorige week of deze nog in persoon een Chiro zondag mochten beleven, op 5 november is er dan het goede nieuws gekomen dat deze afdelingen gewoon mogen doorgaan met hun activiteiten.
Aangezien ze momenteel maar met drie afdelingen zijn die Chiro mogen geven hebben ze plaats genoeg op het terrein om “corona proof” te spelen. De zondag activiteiten gaan dus wel terug door op de lokalen.

Vaste regels ivm Corona

Om de activiteiten op de Chiro veilig te houden werken we bij de jongens met een bubbelsysteem. Elke rang is een aparte bubbel en contact tussen bubbels wordt vermeden.

Omdat het terrein groot genoeg is kunnen we alle activiteiten wel nog steeds op de lokalen door laten gaan. De leden kunnen dus nog steeds zoals gewoonlijk op het lokaal afgezet worden. Bij de spelletjes georganiseerd door de leiding zal er wel vaker eens naar het bos gegaan worden om contacten te vermijden.

Bij het ophalen/ afzetten van uw zoon vragen we wel dat de ouders een mondmasker dragen. Ook is het best om uw kind een modmasker mee te geven naar de Chiro. Het is niet nodig om een masker te dragen tijdens de Chiro, maar het kan altijd zijn dat er een openbare plaats gepasseerd wordt waar het dragen van een masker verplicht is.

Bij vragen over de coronaregeling op de Chiro kan u ons altijd mailen via chiro.scheldering@gmail.com