Aspiranten

Tis dan bijna gedaan met 2019, want 2020 is in zicht.

We beginnen het nieuwe decennium met leiding geven aan de kleinsten. De leiding geeft voor een maand hun taken over aan de aspiranten zodat jullie al eens kunnen proeven van het leiding zijn. Ondertussen zal de leiding zich flink bezig houden met studeren voor hun examens.

Op 9 februari komt de leiding terug.

We beginnen de semester met een grote knaller: MIDWEEK. Van 16 tot 21 februari slapen, eten, werken en spelen we op het lokaal. Er zijn al voldoende zotte activiteiten gepland, dus wij kijken er al enorm naar uit!

Geniet ondertussen maar van jullie welverdiende vakantie,

prettige feestdagen gewenst/ merry christmas/ beste wensen …

De aspileiding

 

Great Quiz: 15/02

In de eerste editie van de Great Quiz namen 68 teams het tegen elkaar op in het gezellig ingerichte Studio M. De avond bracht krakende hersenen tot ver voorbij de jurytafel, quizzers die lang aan de toog bleven plakken en een zeer tevreden organisatieteam. Reserveer op zaterdag 15/02 een plek in uw agenda voor opnieuw een plezante avond!

De Great Quiz is de opvolger van Great Gig, een evenement waarmee de oudleiding van Chiro Scheldering een financieel steentje bijdraagt aan de jeugdwerking en de afwerking van de nieuwe lokalen. De inschrijvingen starten in december. Volg de facebookpagina @greatQZ om er als eerste bij te zijn, of kijk op http://chiromelle.be/activiteiten/greatquiz/