Aspis Aspiranten Plaspiranten Gaspiraten Fapsis

Aspikanten Aspiraten Stuikers Espirenten Aspirine

Waddup aspi’s

Ja hoor, hier is ie weer. De eerste tweetakt van het jaar. Wij zijn er keihard klaar voor maar eerst moeten wij ons eens grondig voorstellen.

Debbie (aka één van de Arne’s) door Kobe

Ten eerste: tis Debbie!!! Durf geen Arne te zeggen. Zijn broers moeten maar een andere bijnaam zoeken. Debbie is een leider die zich nog zeer jong in het hoofd voelt. Daarom staat hij graag bij de kleinsten.  (maar ook graag bij de aspi’s hoor…)

Hij is ook altijd enthousiast. Zeker als het over feesten gaat. Ik weet zijn sterrenbeeld niet, maar als ik moet gokken is hij een feestkreeft.

Veel sport Debbie niet meer (ik ook niet hoor, te weinig tijd, veel werk, studentenleven, bla bla…) maar vroeger heeft hij nog gespeeld bij een van de beter voetbalploegen van de buurt. EDEBOYS! Hij is dus altijd down voor een matchke achter een bal rennen en in het net rammen. 

Debbie is er ook altijd voor de Chiro, en het enthousiasme spat ervan af! Hij is samen met zijn medeleider klaar om er een wreed jaar van te maken!

Kobe door Debbie

Ziehier: De bink van Melle en omstreken. Als hij google niet aan het hacken is, zit hij op het lokaal van een sterke kaisar te genieten (7.6 en terecht) of zien zijn lippen blauw van de wijn. Er is ook een groot explosiegevaar op de dansvloer wanneer Kobe (AKA Vinus) te vinden is achter het dj-paneel met de nodige sub woofers aan verbonden. Deze hoop enthousiasme is een rots waar je 6000 huizen en kerken op kan bouwen en hij kan niet wachten om jullie te leren wat het vraagt om een volwaardig Schelderinger te worden. Hou jullie vast want het gaat er boenk op zitten.

Zijn motto luidt als volgt: DRIVE IT LIKE U STOLE IT.