Tweetakt Aspiranten

De voorbije chiro dagen waren zoals altijd fantastisch. Het was niet alleen al meerdere malen fantastisch weer maar ook konden we eitjes rapen van onze goeie vriend de paashaas, maar ook onze jaarlijkse filmavond! Een hele avond genieten van films en lekker eten en drinken.

Maar ook de volgende maanden zullen niet teleurstellend zijn, in tegendeel (op de examens in juni na dan L). Azalea verkoop was een groot succes, ondanks het mindere weer. Maar op 4 Mei is het weer Nacht Van De Asipranten, het grootste feest van Melle! Alle aspis staan net zoals vorige jaren, na vele maanden zware voorbereidingen en preparaties paraat om er een spetterend en onvergetelijk feest van te maken. Dat wordt ronken en bonken! Vergeet zeker niet te blijven voor onze speciale act, Fontaine!

aspapril

Maar na Nacht Van De Aspiranten is het nog lang niet gedaan, de jaarlijkse uitstap naar de zee komt eraan! Dat wordt zwemmen en chillen in de zon! Eenmaal de zee uitstap klaar is en de examens gepasseerd zijn, kunnen we al uitkijken naar het groot kamp en voorwacht natuurlijk, voor de meeste onder ons het laatste kamp als lid. We kijken er al heel het jaar naar uit!

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Arthur De Valkenaere Aspiranten + GL 0471/62.47.98 arthur.de.valkenaere@hotmail.com
Daan Fontaine Aspiranten 0470/60.43.51 daan.fontaine.be@gmail.com
Arthur
Arthur
Daan
Daan