Tweetakt Aspiranten

Tweetakt aspiranten

De maand maart was voor de apsi’s een bewogen maand. We hadden namelijk (l)(m)idweek. We keken daar al lang naar uit. Een week leven met de mannen. Samen koken, studeren, eten… Het was zeker een week om niet vergeten. En je vraag je dan misschien af van wat doe je dan in zo een week op de chiro? We speelden veel ludieke spelletjes zoals KRATpong, damen , de bus en ga zo maar verder. De week was gewoonweg onvergelijk. LITWEEK WAS MID!!! Maar de vermoedheid slaat toch een beetje toe naar mate de week vorderde . Maar tijd voor de rusten was er niet want de zaterdag na litweek stond Batiboef al voor de deur. Een heerlijke avond vol lekker eten en lekker drinken. Op einde kon je op nog eens de beentje losschudden op de dansvloer. Wat een avond! Veel gewerkt maar ook veel gelachen. Zeker een geslaagde sessie!

April zal ook wel een maand worden. Aspibivak,filmavond en azalea verkoop staan namelijk voor de deur.  Aspibivak zal zich plaats vinden in paasvakantie en alleen de echt strijders gaan daar naar toe. Dan filmavond, gezellig een fimpje op zetten met een pintje in de hand. Wat wil je meer? En als laaste onze azalea verkoop. Den 28ste April proberen wij Melle nog mooier te maken door bloemen te verkopen aan de echt Mellenaars. Verwacht ons dus maar aan u deur.

aspapril

Waar wij ondertussen ook zeer hard aan aan het werken zijn is ons groot evenment. Namelijk nacht van de apiranten. De affiches en stickers zijn aangekomen. Dus vanaf nu maken wij elke feest onveilig met stickers en affiches. Onze ticket verkoop zal ook bijna van start gaan. We hebben er nu al super veel zin in. Dus wees er bij op 4 mei!!! HET GROOTSTE FEEST VAN MELLE EN OMSTREKEN

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Arthur De Valkenaere Aspiranten + GL 0471/62.47.98 arthur.de.valkenaere@hotmail.com
Daan Fontaine Aspiranten 0470/60.43.51 daan.fontaine.be@gmail.com

 

Arthur

Arthur

Daan

Daan