KERELS- KERELS- KERELS- KERELS- KERELS- KERELS

Beste kereltjes,

Nu gewestspeldag voorbij is en we ons opnieuw de beste Chiro van het gewest mogen noemen, snijden we de voorlaatste rechte lijn aan richting het langverwachte grote kamp. Het is al een bewogen jaar geweest. Velen onder jullie hebben af en toe al eens een stootje uitgehaald. Anderen houden het dan weer iets rustiger en vermijden zo de geheimenrondjes op Chirozondagen.

Wat hebben we nog voor jullie in petto:

  • Een volgende en verdere kennismaking met onze Merelbeekse vriendinnetjes van Chiro Scheldebloem. “Schelde-“ in de naam is niet het enige wat deze dames met ons gemeen hebben… Wij gaan op bezoek tijdens hun 70-jarige vieringen van hun Chiro. Hierbij zal leider Bobber jullie iets PROBEREN bij te brengen over de koers, want op 7 april is het wieler hoogdag: DE RONDE VAN VLAANDEREN. Sorry jongens, leider Louis heeft familiale verplichtingen en zal dus niet aanwezig kunnen zijn.
  • 14 april gebruiken we om een beetje tot rust te komen na toch 2 zware weken. Ook Pepe Louis is terug om jullie van goeie raad te voorzien tijdens de paasvakantie.
  • Van 20-22 april is het ketibivak, alweer een speciale activiteit zullen jullie denken. Maar dit is zeker de moeite. De voetballers onder jullie denken beter nog eens goed na. Dé ideale momenten om nieuwe mensen te leren kennen. Altijd handig voor in je verdere Chiro-carrière. Maar voor zij die liever chillen binnen onze kerelsgroep, kan ook zeker hoor! Wij kijken er alvast naar uit dat jullie meegaan. Inschrijven kan via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYNK9V06qR0qgAx1TcyVq0t2QCix02Z5Kbejf_QfhUlL-jOg/viewform?fbclid=IwAR03hdqm4Xr5Z1Q9pg3zvTkceZsk5CBKWm5UUQ9VaFMQJLJq4xeV-inbMbw

  • We sluiten de maand april de 28ste af op een normale manier. Oeeefffff, maar eigenlijk is het bij ons nooit normaal hé?!

 

Voila, nu zijn jullie up-to-date over alles wat nog gaat gebeuren in de maand april. Misschien al een kleine sneak peak naar mei. Op 5 mei zal er geen Chiro voor jullie omdat het op 4 mei NACHT VAN DE ASPIRANTEN is in studio M. Wij hopen jullie natuurlijk daar te zien. We voorzien wel een vervanging dat weekend. Vrijdagavond 3 mei zal er een filmavond georganiseerd worden. Zo hebben jullie zondag geheel vrij, maar zijn jullie wel 2 maal ’s avonds welkom om met de Chiro mee te komen doen.

Wij kijken er alvast MEGA HARD naar uit om naar de zee en op kamp te gaan!!!!!!!!!

Blankenberge en Lacuisine, hou jullie dochters binnen voor onze kerels. De temptation is overal…

Leiding out!$ù£
Robrecht, Denise & Lewis

kerarp

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Louis Vancanneyt Kerels + GL 0477/40.44.95 louis.vc@hotmail.com
Robbe Duthieuw Kerels 0497/07.53.48 robbe.duthieuw@hotmail.com
Denis Usudur Kerels 0471/19.04.67 denis.usudur@gmail.com
Robbe

Robbe

Louis

Louis

Denis

Denis