Kerels-kErels-keRels-kerEls-kereLs-kerelS- Kerels-kErels-keRels-kerEls-kereLs-kerelS

Ah de mannen! Blauwe stakkers van het goeie leven. We weten allemaal dat het jaar dat er aan zit te komen, alweer een chirojaar wordt om nooit te vergeten. Natuurlijk niet, die jaren in de chiro blijven altijd in onze gedachten. Want Scheldering, je raadt het al, dat is mijn ding!

Of er dit jaar terug een filmavond, weekend, avondspel, chilldagske tijdens de examens, meubeltjes gaan kopen in de Ikea, wandelingske meepikken in Gent of eens goed losgaan int bos op de planning staat? Jazeker! Er zijn altijd wel van die standaard activiteiten die onmogelijk geskipt kunnen worden. Ja, goed, we kunnen ook eens parelen, macramé bandjes maken, strijkparelen of prinsesje spelen. Maar daarvoor gaan we wel eens naar de Lindestraat. Ik heb trouwens gehoord dat er bijna dubbel zoveel Tiptiens zijn dan Kerels, van geluk gesproken!

En dan is er natuurlijk ook nog het tweede semester. Dingen die voor ons georganiseerd worden, heerlijk! Een Ketibivak waar je heel ons gewest kan laten zien wie we echt zijn; jongens van Chiro Scheldering! Een gewestspeldag waar we het College voorzien van non-snobisme of een dagtocht waar we rondtrekken in Melse velden. Kortom, we vinden altijd en overal wel iets om ons mee te amuseren. Er is zelfs een spaghettiavond waar we de chefkoks in ons gaan bovenhalen of een kamp waar we het beest in ons naar boven gaan halen. Douches doen we niet aan mee dit jaar, het is met wassen in de beek, yes!

Als er trouwens nog verzoeken zijn voor activiteiten, aarzel niet om een gele briefkaart te sturen naar de leiding. Een sms’je is natuurlijk ook goed.

Zo, dan denken we dat we alles gezegd hebben voor deze editie van de maandelijkse nieuwsbrief. Kom ’s zondags zeker naar de chiro, we hebben namelijk iets in petto zodat de volgende nieuwsbrieven zichzelf zullen schrijven. Het is geen wonderlijke typmachine, een student Nederlands of een maandelijkse taak van Mevrouw De Wulf, het is nóg beter!

Toedels!

Jullie leiding (Ar)T(h)(u)ur