KERELS-OH JA DE KERELS-OH JA ZEKER DE KERELS-OH WAT IS HET FIJN OM KEREL TE ZIJN

Wow, Alweer een maand voorbij! Je weet wat ze zeggen, de tijd vliegt als ge u amuseert. Wij als jullie leiding kunnen jullie alleszins plechtig beloven dat dit nog niets was in vergelijking met wat er komen zal. November wordt een maand boordevol voetbal!, voetbal!, en …. voetbal. Misschien moeten we het toch eens over een andere boeg gooien. Zo hebben we onze begeerde chirozondagen nog niet kunnen vullen met een ruiltochtje. Dan kunnen we de straten ronddolen om de mensen te confronteren met een absolute rotdeal waarbij zij hun lekkerste bueno’s, chips, of frisdranken moeten afstaan om er een theezakje voor in de ruil te krijgen (geweldig). Ook gaan we de meisjes nog een 2de kans geven om onze harten te veroveren in een geweldige gemengd-sessie want, geloof het of niet, ge gaat de meisjes nog nodig hebben later (knipoog (tenzij dat niet uwen branche is, wij veroordelen niemand om zijn s*ksuele voorkeur, iedereen is welkom)).

Daarnaast hebben we zeker de ambitie om met jullie al een iets  ‘kostelijkere’ activiteit te doen. Denk maar aan: een reisje naar Gent met de trein, een sportzaal afhuren, skydiven… Niets is erover! Maar daar hebben we natuurlijk wel eerst geld voor nodig. Hoe we daar aan geraken bespreken we spoedig.

Wij komen ook binnenkort eens lang bij jullie thuis om een babbeltje te doen met jullie ouders. Vraag misschien eens aan jullie mamaatje en papaatje of zij een huisbezoek wel willen. Zo zijn wij er steeds zeker van dat jullie lieve oudertjes zich niet met tegenzin vanuit hun knusse zetel moeten sleuren.   

Howla, bijna vergeten! Het is bijna leidersfuif! Op 8 november zijn jullie méér dan welkom om te genieten van de goddelijke geluiden die onze DJ’s op jullie zullen afsturen. Ook gaan jullie kunnen smikkelen van de verrukkelijke bickyburgers die de leidink jullie met een glimlach zal aanrijken. Dit jaar is het thema van de fuif ‘de hel van het noorden’(zegt deze naam jullie iets? (tip: we hebben het de laatste zondag van oktober gespeeld)), jullie worden dus verwacht in jullie strakste koerspakjes! Onthoud ook, het is een morele verplichting(!) om jullie ticket bij jullie EIGEN leiding te kopen.

Dit gezegd zijnde, tot de volgende activiteit!

 

kusjes (Ar)T(h)u(u)r