KERELS- KERELS- KERELS- KERELS- KERELS- KERELS

Beste maaaannnnnneeeeen,

Februari een mooie korte maand maar vergis u niet februari is een drukke maand. Als aller eerste zal de leiding na een moeilijke maand als januari zich even moeten terug trekken. Wij gaan van 1 februari tot 9 februari op hoogtestage! Zondag 3 februari zullen jullie dus vervangleiding krijgen. gelukkig zijn wij op tijd terug van onze hoogtestage om jullie 10 februari terug leiding te geven.

Jammer genoeg moet de leiding traditie getrouw in februari ook op teambuildingsweekend, dit betekent dat er 17 februari geen leiding zal gegeven worden. Maar kerels hou u vast na een hoogtestage en een teambuilding is er nog maar 1 ding waar de leiding aan moet werken, dat is het natuurlijk het quiz verstand. Op 23 februari houd Chiro Scheldering de Great quiz, ook jullie zijn allemaal welkom. Je moet je wel op voorhand inschrijven. Verdere info kan je vinden op het facebook evenement.

Na al dat is hij er al de climax van februari de laatste Chiro zondag van februari. Na alles wat de leiding heeft moeten trotseren in februari zullen wij deze zondag een memorabel spel spelen, dus trek maar jullie beste patta’s aan en kom naar de Chiro. Natuurlijk zou een goed spel er niet zijn zonder een goede tip:

ker feb

Zoals jullie zien heeft deze maaaaannnnn een probleeeeem. Ik hoop dat jullie hem gaan kunnen helpen!

 

Challaz Kerels

Greetz
Denis, Louis en Robbe

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Louis Vancanneyt Kerels + GL 0477/40.44.95 louis.vc@hotmail.com
Robbe Duthieuw Kerels 0497/07.53.48 robbe.duthieuw@hotmail.com
Denis Usudur Kerels 0471/19.04.67 denis.usudur@gmail.com
Robbe

Robbe

Louis

Louis

Denis

Denis