Maaaannnnnneeeen,

Het is van dat de drukkere chiro maanden zijn bezig. We hebben al een kasactie gehad nu volgen de leukere momenten. We starten deze maand wel zonder een echte chiro zondag want vrijdag (3/05/19) is het filmavond. Wij verwachten jullie om 19u op het lokaal. Dit betekent natuurlijk dat wij die zondag geen chiro gaan geven. Als jullie jullie zaterdagavond (4/05/19) zouden vervelen het schijnt dat er een “klein” feestje is in studio m van de aspiranten. Allen welkom daar de leiding zal daar ook zijn om jullie eens te tonen wat dansen is zodat jullie niet altijd moeten hakken.

Na zo een top weekend gaan we het weekend erna eens onze benen testen op zondag. Ik heb het niet over onze fietsbenen maar over jullie stap benen. Op kamp doen we een 36uren tocht dus het zou goed zijn als jullie jullie stapschoenen al eens kunnen instappen. We gaan deze zondag dus op dagtocht (12/05/19). Jullie worden op de meisjes Chiro verwacht daar zal het vertrekpunt liggen. Verdere informatie zullen jullie ontvangen via mail.

Dan last but not least de laatste Chiro zondag (19/05/19). Zoals jullie wellicht wel weten zijn jullie leiders stuk voor stuk echte spetters. Wij willen dus ook het geweldige jaar met jullie spetterend afsluiten. We gaan dus gaan zwemmen. Verdere info zal nog volgen via mail.

Wij zijn natuurlijk een Chiro vol tradities. Dus wat zou een Chiro jaar zijn als we niet naar de zee gingen… niks natuurlijk. Op 23/06/19 is het van dat dan gaan wij CHIRO SCHELDERING de kustlijn onveilig gaan maken. van dikke zwemsessies tot lekkere ijsjes eten we doen het allemaal.

Ook mogen jullie zeker niet vergeten dat wij de kerels een spaghetti-avond organiseren die zal vallen op 27/06/19. Dan zullen wij de lekkerste spaghetti maken van heel ons melle kantje!!!

Leiders out!

Denis, Louis en Robbe

challazzz

meiker

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Louis Vancanneyt Kerels + GL 0477/40.44.95 louis.vc@hotmail.com
Robbe Duthieuw Kerels 0497/07.53.48 robbe.duthieuw@hotmail.com
Denis Usudur Kerels 0471/19.04.67 denis.usudur@gmail.com
Robbe
Robbe
Louis
Louis
Denis
Denis