Hallo beste ouders en rakkers….

Na een fantastische startdag zijn we weer goed vertrokken voor een geweldig nieuw Chiro jaar. Ook dit jaar staan er weer een heleboel activiteiten en leuke Chiro zondagen op het programma. Wij, de rakkerleiding, hebben er al vast superveel zin in. Zo gaan we in het bos spelletjes spelen, filmavond op de Chiro lokalen, op weekend naar een onbekende locatie , ook de uitstap naar de zee mag zeker niet ontbreken en het jaar afsluiten doen we zoals gewoonlijk met een geweldig groot kamp! Voor sommige is dit misschien de eerste keer, nog eens extra spannend. Het wordt zeker en vast  een onvergetelijke belevenis. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven voor dit Chiro jaar en hopelijk zien we jullie deze zondag! …en de volgende zondagen.

Hierbij zouden we ons ook graag eens even kort voorstellen:

Mijn vrienden durven wel eens zeggen
da’k een specialen ben en ik kan ook wel goed zot doen.
Ik sta altijd voor iedereen paraat en voor een balleke te trappen kan je altijd op mij rekenen, friedje

Ik ben Jonas, ik ben misschien een grote beer maar
vanbinnen ben ik een echte speelvogel. Aarzel zeker niet om iets te vragen, ik bijt niet.

Ik ben Michiel je hebt mij waarschijnlijk al eens gezien. We maken er een geweldig jaar van, dat zal je wel zien.

En als jullie vragen of gewoon wijze raad nodig hebben kunnen jullie terecht bij de oudste en wijste leider, leider Lukas.

 

 

 

 

Great Quiz: 15/02

In de eerste editie van de Great Quiz namen 68 teams het tegen elkaar op in het gezellig ingerichte Studio M. De avond bracht krakende hersenen tot ver voorbij de jurytafel, quizzers die lang aan de toog bleven plakken en een zeer tevreden organisatieteam. Reserveer op zaterdag 15/02 een plek in uw agenda voor opnieuw een plezante avond!

De Great Quiz is de opvolger van Great Gig, een evenement waarmee de oudleiding van Chiro Scheldering een financieel steentje bijdraagt aan de jeugdwerking en de afwerking van de nieuwe lokalen. De inschrijvingen starten in december. Volg de facebookpagina @greatQZ om er als eerste bij te zijn, of kijk op http://chiromelle.be/activiteiten/greatquiz/