WOW!

We zijn al februari, wat gaat zo een Chiro jaar snel vooruit. Maar vrees niet, jullie zijn nog niet van ons verolost. Zo zijn er nog tal van zondagen waarop jullie je kunnen komen amuseren. Het beloofd nog een drukke maand maart te worden. Elke week staat er wel iets gepland.

Zo mogen jullie deze zondag (1 maart) een vriendje meenemen naar de Chiro. Dat mag van de voetbal, atletiek, school of van waar dan ook zijn. Het is wel de bedoeling om iemand mee te nemen van buiten de Chiro zodat we onze groep kunde uitbreiden naar een nog leukere vriendenkring.

De week erna staat er dan weer een avondactiviteit op het programma. De rakkers worden die vrijdag (6 maart) rond 19:30 op de jongens Chiro verwacht. Wat we zullen doen blijft een verrassing, maar het zeker de moeite om af te komen. Aan de ouders, tegen 23 uur proberen wij af te ronden zodat u uw zoon kan komen ophalen.

Wat stond er nu ook alweer Zaterdag 14 maart gepland? AHJAA! Dan is het BATIBOEF. Het beste eetfestijn van Melle en omstreken. Hiervoor zijn alle rakkers en hun ouders natuurlijk welkom om een lekker stukje zalm of een goeie steak te komen eten. Ook zal er een stand zijn waar de rakkers de Scheldering trui kunnen passen en bestellen, de leiding loopt er al enkele weken mee rond en is zeker een aanrader. Inschrijven kan met deze link: chiromelle.be/activiteiten/batiboef-2020/

We zijn dan voorbij de helft van maart en de pret is nog niet voorbij. We vertrekken vrijdag 20 maart op weekend met de rakkers. Naar waar en om welk uur laten wij weten via de mail. Iedereen die zijn/haar zoon heeft ingeschreven zal een mail krijgen met deze informatie. Stel dat u geen mail krijgt maar u denkt dat u uw zoon toch ingeschreven heeft dan kan u ons altijd contacteren.

Dan loopt maart ondertussen al een beetje op het einde en hebben we weer een normale Chiro zondag. Het wordt daarom niet minder leuk. We hebben ongetwijfeld weer iets heel leuk voor jullie voorbereid om jullie weer een geweldige afsluiter van het weekend te geven.

Hopelijk zijn jullie op alle activiteiten er bij.

Jullie fantastische rakkerleiding Lukas, Jonas, Michiel en Ansfried.