Dag beste ouders en sjamfoeters,

Hier is onze tweetakt van de maand november. Hierin leggen wij kort uit wat wij op de Chiro zondagen gaan doen en of er speciale dingen zijn dat jullie moeten meenemen. Ook komen hier de belangrijke data op.

Het koudere weer zal ook zijn intrede weer doen in ons land dus gelieve er op te letten dat jullie kinderen met kledij gewapend zijn tegen de koudere Chiro zondagen.

3 november

Deze week staat in het teken van Halloween! Vandaag mogen jullie dan ook jullie engste kleren aandoen want vandaag gaan wij ook griezelen.  De grote enge vampier Dracula heeft jullie hulp nodig vandaag want hij moet zo veel mogelijk mensen doen verschieten maar natuurlijk kan hij dit niet alleen. Hij hoopt op jullie hulp om hem bij te staan om de bewoners de stuipen op het lijf te jagen!

10 november

Deze zondag gaan wij de echte chef koks in ons naar boven halen. Wij gaan ons vandaag eens goed verwennen met te koken. Natuurlijk heb je om te koken weliswaar ingrediënten nodig. Een stout monster heeft al onze ingrediënten gestolen maar hij liet een spoor achter! Kunnen jullie speurneuzen achterhalen waar onze ingrediënten liggen zodat we een heerlijk zelfgemaakt vieruurtje kunnen eten?

17 november

Vandaag is het leider Robbe zijn verjaardag dus vandaag wordt een speciale dag we gaan het feestbeest in onszelf naar boven halen. Bij een feestje horen natuurlijk allerlei speciale dingen maar dit blijft voorlopig een verassing! Hopelijk komen jullie zondag 17 november samen met Robbe en de andere leiding zijn verjaardag mee vieren want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

24 november

Het is zo ver, een grote veldslag staat voor de deur!!! Het zijn de cowboys die de indianen vandaag zullen aanvallen. De indianen zijn natuurlijk wel heel stoere krijgers maar we denken toch dat ze onze hulp zullen nodig hebben om een grote aanval van de cowboys te overleven. Kom jij vandaag de indianen bijstaan om hun kamp sterk genoeg te maken tegen een cowboy aanval?

Groetjes jullie leiding,

 

Great Quiz: 15/02

In de eerste editie van de Great Quiz namen 68 teams het tegen elkaar op in het gezellig ingerichte Studio M. De avond bracht krakende hersenen tot ver voorbij de jurytafel, quizzers die lang aan de toog bleven plakken en een zeer tevreden organisatieteam. Reserveer op zaterdag 15/02 een plek in uw agenda voor opnieuw een plezante avond!

De Great Quiz is de opvolger van Great Gig, een evenement waarmee de oudleiding van Chiro Scheldering een financieel steentje bijdraagt aan de jeugdwerking en de afwerking van de nieuwe lokalen. De inschrijvingen starten in december. Volg de facebookpagina @greatQZ om er als eerste bij te zijn, of kijk op http://chiromelle.be/activiteiten/greatquiz/