Tweetakt Maart:

Zondag 1 Maart:

We Starten de maand Maart met een vriendjesdag. Dit betekent dat alle sjamfoeters hun vriendjes die nog niet in de Chiro zitten mogen meenemen naar de Chiro. Op deze speciale dag willen we dat kinderen die nog niet naar de Chiro zijn geweest kennis laten maken met de Chiro. We zullen zoals altijd talrijke spelletjes voorzien!

Hopelijk zien we wat nieuwe gezichten.

Zaterdag 7 Maart:

Zoals de meesten wel weten zijn wij een jongenschiro maar wisten jullie ook dat er in Melle een meisjeschiro is. Deze avond geeft deze meisjeschiro een fuif! Wij gaan vanavond samen met jullie de dansvloer van deze fuif onveilig gaan maken. We gaan eerst een klein avondspel spelen om erna onze beste dans moves te tonen.

Praktische info:

De kinderfuif van de meisjeschiro is van 18u30 t.e.m. 20u30. Wij spreken af om 18u30 op de jongenschiro waar wij nog een korte avondactiviteit voorzien, daarna gaan wij met de sjamfoeters richting de fuif. Jullie kunnen jullie kinderen terug ophalen op de jongenschiro om 20u30. Voor deze activiteit wordt er 3 euro gevraagd.

Zaterdag 14 Maart:

Zaterdag 14 Maart is het zover! Het eetfestijn van Chiro Scheldering. Dit is om ons lokaal verder af te werken. Hier kunnen jullie samen met jullie ouders een lekkere steak, zalm of gehakt balletjes met komen eten. Inschrijven voor het eetfestijn kan via de site: http://chiromelle.be/activiteiten/batiboef-2020/

Aangezien wij als leiding de dag erna nog druk zullen bezig zijn met de opkuis van het eetfestijn zal het zondag 15 Maart dus geen Chiro zijn.

Zondag 22 Maart:

Gelukkig nog eens een normale Chiro zondag en wat beter te doen dan het grootste kamp van Melle te bouwen vandaag! Wij dagen jullie vandaag uit om het grootste, stoerste, sterkste, beste en hoogste kamp ooit te bouwen. Wij zullen jullie zeker helpen. We kijken er alvast naar uit.

Zondag 29 Maart:

Vandaag hebben de leiders jullie hard nodig sjamfoeters. Er zijn in de postbus van Chiro Scheldering wat raadsels toegekomen. Natuurlijk snappen jullie leiders er weer niks van. Wij hopen dat jullie de leiders kunnen helpen om de raadsels op te lossen.

Vele groeten

Willem, Simon, Nathan, Joachim en Robbe