Tweetakt sjamfoeters

Dag Sjamfoeters

Wat is maart al voorbij?! Ja, de tijd vliegt jongeheren, voor jullie het goed en wel beseffen, zijn we samen op klein kamp, spelletjes spelen, in slaapzakken slapen, de tjoepkes versieren… Genoeg over de toekomst gedagdroomd, terug naar het heden. In de maand april zijn er niet teveel zottigheden, nee mopje het zit boordevol gekheid op een stokje.

Zondag 7 April
Over stokken gesproken, vandaag gaan we een stokken en takken zoeken in het bos om sluwe sois mee aan te vallen. We zullen onze wapens zo goed mogelijk fabriceren om sluwe sois bij zijn pietje te pakken.

Zondag 14 April
“Leider, wat gaan we vandaag doen?” De nieuwsgierigheid van de sjamfoeters werkt aanlokkelijk op een zondag. Zouden we niet eens gewoon verzwijgen wat we doen deze zondag? Nee, dat zou laf zijn. We spelen het grote ballenspel, als jullie ook een speciale bal hebben thuis, dan mag je die zeker meenemen, hoe meer ballen… hoe meer spellen we kunnen spelen… met hoe meer we kunnen spelen en niet te vergeten… hoe meer ballen natuurlijk

sja
Zondag 21 April
Het is Pasen, is het dan wel chiro? Ja duh, waar moeten we anders onze energie kwijt na het eten van 73 paaseieren?! Vandaag gaan we op onderzoek, want leider Chow is op mysterieuze wijze al een dikke maand vermist, wie heeft hem ontvoerd? Of is hij vermoord? Hoe hebben ze hem te grazen genomen? We zoeken het uit, het lijkt op Cluedo, maar dan in het echt!

Zondag 28 April
De chiro is niet alleen rozengeur en maneschijn, af en toe moet er ook wat geld in het buideltje komen. Dit jaar doen we dus weer een azaleaverkoop, en we rekenen uiteraard op jullie schattige gezichtjes om die te kunnen verkopen. Praktisch: Van 10-17u worden jullie verwacht, want we gaan de bloemetjes buitenzetten 😉 .

Salukes sjamfies, we love you!
Debbie, Vlammie, Chow en Notte

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Maxim Notte Sjamfoeters 0493/67.82.29 maxim.notte@gmail.com
Arne Vlaemink Sjamfoeters 0492/45.29.99 arne_vlaeminck@hotmail.com
Dries Van De Vaerd Sjamfoeters 0475/36.91.87 driesvandevaerd@hotmail.com
Arne De Bie Sjamfoeters 0479/11.40.03 arne.de.debie@hotmail.be
Maxim

Maxim

Arne Vlaemink

Arne Vlaemink

Arne De Bie

Arne De Bie

Dries

Dries