Yow Yow Yooooooooow, Toppers!

Faka Toppers, we gaan even eerlijk zijn met onszelf, we hebben er al enkele goeie maanden opzitten! Het beste hieraan is, de coolste activiteiten/evenementen moeten we nog allemaal ondergaan! Overgang was tof, startdag was goe en filmavond was nice! Maar zoals jullie zien, heeft jullie leiding de overtreffende trap nog niet kunnen hanteren in dit Tweetakt.

Wat staat er nog allemaal op het programma dit semester? Het mag dan gedaan zijn hè met elke zondagnamiddag deze vraag tot driemaal toe te stellen, mannen. Ok, laten we er even aan beginnen. Na “sober october” komt “can’t remember november”, maar gelukkig zijn jullie 2 hersencellen nog veels te jong om zaken te vergeten. November zullen we ons daadwerkelijk herinneren als een ZOTNICE maand.

Filmavond was een goeie opener van de maand, kunnen jullie zich nog buikdansende Carmen herinneren? Voos hè. Of herinneren jullie zich de scène nog van de vrouw die haar ogen liet laseren bij de oogarts (tip: eerste film van de avond) ? Gelukkig heeft november nog 3 zondagen voor ons in petto! Vrijdag 8 november organiseert de leiding de prestigieuze leidersfuif, allen welkom trouwens.

We hebben horen waaien dat er deze maand wel eens een ruiltocht zou kunnen plaatsvinden, niet in Melle weliswaar, want de koekenkasten van de Mellenaars zijn nog kaler dan een gepluimde kip! Vergeet dus zeker niet jullie voeten en fietsen mee te nemen de komende weken. We gaan ons deze maand ook nog eens grondig vuil moeten maken het Toppers (lees: in modderplassen zwemmen tot we modder uit ons oren kunnen laten spuiten). Dit beslisten we onder ons 4’en omdat we vonden dat we jullie steeds te proper naar huis lieten fietsen.

Oké, genoeg gebabbeld, geen woorden maar daden deze maand!

Wij verwachten jullie allemaal! Van klein tot groot en van stil tot (te) luid!

Ook nog even dit, graag zouden we meer fietshelmen, fluohesjes en fietsverlichting zien! De donkere maanden zijn aangebroken!

Groetjes, jullie lijdende leiding

 

Great Quiz: 15/02

In de eerste editie van de Great Quiz namen 68 teams het tegen elkaar op in het gezellig ingerichte Studio M. De avond bracht krakende hersenen tot ver voorbij de jurytafel, quizzers die lang aan de toog bleven plakken en een zeer tevreden organisatieteam. Reserveer op zaterdag 15/02 een plek in uw agenda voor opnieuw een plezante avond!

De Great Quiz is de opvolger van Great Gig, een evenement waarmee de oudleiding van Chiro Scheldering een financieel steentje bijdraagt aan de jeugdwerking en de afwerking van de nieuwe lokalen. De inschrijvingen starten in december. Volg de facebookpagina @greatQZ om er als eerste bij te zijn, of kijk op http://chiromelle.be/activiteiten/greatquiz/