Beste toppers!! Hier zijn we dan weer jullie super geliefde top echte leiding. En we zijn weer volledig opgeladen met energie om het Chiro jaar tot een mooi einde te brengen. En jullie kleine ratjes elke zondag weer te voorzien van een top spel waar er enkel mogelijkheid is op puur amusement en vertier.

Wat moeten jullie praktisch gezien nog weten:

14 maart is het Batiboef

 Dit is ons jaarlijkse eetfestijn waarop we steak en zalm serveren. Voor de vegetariërs onder ons is er een super lekkere burger voorzien. En moest je dit alles niet lusten zijn er ook nog de balletjes in de tomatensaus. Maar dus !! Allen zeker welkom om te komen eten op deze prachtige avond. Inschrijven kan online hier op de site. Door dit evenement wordt er jammer genoeg zondag 15 maart geen Chiro gegeven.

19 april het mooie gewest speldag

Hier gaan we het gevecht aan met de omliggende Chiro’s rond Melle in een super zotte dag waarbij we bewijzen dat onze Chiro de beste is. En dit kunnen we enkel en alleen als we met iedereen aanwezig zijn! Bereid je dus maar al  metaal voor en zet je schrap om de strijd aan te gaan.

26 april is het de jaarlijkse azalea bloemenverkoop

Op deze zaterdag trekken we de straten op en gaan we van deur tot deur om de mooiste bloemen van heel België te verkopen. Met dit geld zijn we dan in staat om de Chiro te voorzien van prachtig spelmateriaal. En ons kasteel (aka het lokaal) verder af te werken.