Tweetakt Tsjoepkes

TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES 

Dag paarse Tsjoepkes,

Jullie eerste chiromaand is voorbijgevlogen… Hier alvast onze agenda voor oktober:

6 oktober: Er was eens een mooie prinses genaamd Assepoester. Zij mocht naar het bal met de knappe prins. Maar toen de klok 12 uur sloeg moest zij snel naar huis voor haar boze stiefmoeder haar zag. Toen ze thuiskwam merkte ze dat ze nog maar 1 schoen aanhad. Dit waren haar favoriete schoentjes. Hoe deze eruit zien wist niemand. Weet jullie welke schoen het is? Trek jullie mooiste prinsessenjurk maar aan en dan gaan we samen op zoek.

13 oktober: Vinden jullie ook dat ons lokaal er nog zo kaal uitziet? Misschien is het deze zondag tijd om hier verandering in te brengen. Breng allemaal een foto van jullie zelf mee en nog allerlei leuke spulletjes om het lokaal op te fleuren.

20 oktober: Nog maar een weekje en het is zover!! Onze mosselsouper is in aantocht J Nu mist onze zee nog een aantal visjes. Willen jullie helpen met allerlei originele visjes te maken?

27 oktober: Mmm, wij hebben gisteren nogal genoten van de lekkere mosseltjes en kip. Nu zitten ons buikjes nog helemaal vol en kunnen wij jammer genoeg geen leiding geven. Geniet van jullie zondag!

Wauw, onze maand oktober zit al helemaal vol. Wij hebben er alvast zin in!
Hopelijk zijn jullie even talrijk aanwezig als in september. 🙂

Dikke kus van jullie avontuurlijke leidsters

Anaïs              Ruhne             Ellen

Contact

Naam Email-adres
Anaïs Ameye anais.ameye@telenet.be
Ruhne Duthieuw ruhne.dut@hotmail.com
Ellen Van Dorpe van.dorpe.ellen@gmail.com