Tweetakt Tsjoepkes

Liefste tsjoekes,

Vorige maand was het weer tsjoepkesfantastisch tof. We maakten lekkere peperkoekenhuisjes, werden echte detectives, quizden erop los en lieten ons van onze engeltjes- en bengeletjekant zien. Maar geen gejammer want deze maand wordt het minstens zo leuk!

 

Zondag 2 december

tjoepk

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint … Joepie! Het is weer zover. Deze hoogheilige man is weer in het land. Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn best gedaan om even bij ons langs te komen. Hoe hij precies zal aankomen weten we nog niet: met het paard, met de boot, met de trein? Maar één ding is zeker: de zwartepieten zakken zijn goed gevuld dit jaar met allemaal lekkers.

 

 

 

Zondag 9 december
Rarara, wat zouden we maken vandaag? Tip: je kan het niet opeten, maar je kan er wel leuke spelletjes mee spelen.

tjoep3

 

Zondag 16 december
Vandaag wordt de Chiro omgetoverd tot een heuse televisiestudio, want we gaan op zoek naar de meest getalenteerde tsjoepkes: tsjoepkes got talent! Kan jij als de beste zingen, dansen, gekke bekken trekken of ben jij misschien het sterkste tsjoepke van het land? De medailles liggen al te blinken!tjoep2

 

Zaterdag 22 december
Trek allemaal maar jullie mooiste feestkleren aan, want wij maken er een knalfeest van! De kerstboom is versierd en de pakjes liggen onder de boom. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 18 uur. Wij voorzien een paar lekkere hapjes en drankjes, maar het is wel de bedtjoep3oeling dat iedereen al gegeten heeft. Om 20u30 is ons feestje gedaan en mogen jullie voldaan terug naar huis. Voor de hapjes en de drankjes vragen wij 3 euro. Dat mag je op de avond zelf aan de leidsters betalen. Wij kijken er al naar uit!

 

Zondag 23 december
Vandaag is het GEEN CHIRO want jullie zijn nog aan het nagenieten van gisteren.

 

Zondag 30 december
Morgen is het oudejaar dus iedereen is druk in de weer zich klaar te maken voor een leuke avond. Daarom is het vandaag GEEN CHIRO. Volgende week staan de leidsters weer paraat.

 

Veel liefs van jullie leidsters!

tjoep4

Contact

Naam Email-adres
Margot De Clercq margot.de.clercq@hotmail.com
Ruhne Duthieuw ruhne.dut@hotmail.com
Laura Verstraete lauraverstraete1997@hotmail.com
Fleur Verstraete fleurverstraete@hotmail.com
Nele Pillaert nele.pillaert@scarlet.be
Emma Moreels emmamoreels@gmail.com