Tweetakt Tsjoepkes

TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES TSJOEPKES

De laatste maand van 2019 is in zicht en dat betekent: feest!

Zondag 1 december:

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…” Jullie horen het goed, de Sint is in het land! En dan kan een bezoekje aan onze Chiro zeker niet ontbreken. Hopelijk zijn jullie braaf geweest, want wij hebben gehoord dat de gekke zwarte pieten alleen lekkers mee hebben gebracht voor de lieve kindjes. Leer alvast maar enkele liedjes uit het hoofd, zo dat we de heilige man en zijn pieten uit volle borst kunnen verwelkomen!

Zondag 8 december:

Dansen, turnen, zingen, toveren, moppen vertellen of andere kunstjes uitvoeren, iedereen heeft wel een talent! Vandaag  komen we te weten wat jullie unieke talenten nu juist zijn, want we maken een grote TSJOEPKES GOT TALENT SHOW! Daar zal volk naar komen kijken…

Zondag 15 december:

Haal die encyclopedieën, atlassen en geschiedenisboeken maar al boven, want vandaag ontdekken we wie de slimmeriken onder ons zijn. We gaan namelijk quizzen… we spelen niet zomaar een quiz, maar we spelen de grote, fenomenale, spannende KAUWGOMBALLENQUIZ! Poets die tanden dus maar al schoon, want er zal veel gekauwd worden deze middag!

VRIJDAG20 december:

Vandaag sluiten wij het mooie 2019 samen af met een kerstfeestje. Om 18u zijn jullie allen welkom op ons lokaal om nog een laatste keer spelletjes te spelen en het gezellig te maken. Wij voorzien voor jullie een klein hapje en een drankje, maar geen volwaardig avondmaal, zorg er dus wel voor dat je thuis al iets gegeten hebt. Om 20u30 mogen de mama’s en papa’s jullie terug komen ophalen. En oh ja, breng vandaag €3 mee ipv €1, want het wordt een avond vol verrassingen!

Zondag 22 december:

Vandaag is er GEEN Chiro, de leidsters moeten nog wat bekomen van het kerstfeestje.

Zondag 29 december:

Aangezien wij, en jullie waarschijnlijk ook, volgeboekt zijn met familie-etentjes, feestjes, reizen, nieuwjaarsbrieven voorlezen, vuurpijlen de lucht inschieten, zoenen uitdelen en allen uitkijken naar 2020, is er ook vandaag GEEN Chiro.

Hopelijk kijken jullie even hard uit naar de maand december als ons!

Dikke kus van jullie leidsters,

Anaïs, Ruhne en Ellen

Contact

Naam Email-adres
Anaïs Ameye anais.ameye@telenet.be
Ruhne Duthieuw ruhne.dut@hotmail.com
Ellen Van Dorpe van.dorpe.ellen@gmail.com