Tweetakt Tsjoepkes

Allerliefste Tsjoepkes

Wat hebben we alweer een ooo zo toffe maand achter de rug!! Nu we onze beentjes goed hebben losgeschud tijdens de kinderfuif, onze neus goed hebben getraind tijdens de wandeltocht door Melle en allemaal medetsjoepkes hebben leren kennen op gewestspeldag, hebben we alweer een goedgevulde agenda voor klaar voor jullie!

 

Jullie, levendige, enthousiaste Tsjoepkes lijken wel de zonnetjes uit Melle te zijn. Op zondag 7 april hebben we jullie blije gezichtjes zeker nodig om wat meer licht in Melle te brengen! We gaan namelijk een kaarsenverkoop houden! We zullen van deur tot deur gaan om de bewoners van Melle eens te tonen wat voor mooie kaarsen wij verkopen en vooral door wie! 😉 Jullie worden op het normaal uur verwacht. (14u15)

 

Zondag 14 april verwachten we hoog bezoek op de Chiro. Herinneren jullie zich nog de verstrooide professor? Hij heeft jullie al eens teruggestuurd in de tijd met ridders en jonkvrouwen en nu is hij alweer eens verstrooid geweest! Hij heeft zijn tijdmachine verkeerd ingesteld waardoor we nu in 2029 zijn beland… Hopelijk kan hij met jullie hulp ons weer naar 2019 sturen!tjoep

 

Op zondag 21 april is er jammer genoeg geen chiro omdat jullie het te druk zullen hebben met al de chocolade eitjes te rapen! De paashaas heeft goed zijn werk gedaan! SMULLENNNN

 

Zondag 28 april toveren we ons chirolokaal om tot een groot poppenlokaal! Jullie mogen allemaal jullie tofste, liefste, mooiste pop meenemen en die voorstellen aan al de andere poppen!
Zo maken jullie poppen ook nieuwe vriendjes in de Chiro. Ook eventuele attributen zoals een wagen of kleren mag je meebrengen.

 

tjoep_goed

We komen ook stilletjes aan dichter en dichter bij kamp en wij kijken er telkens ook meer en meer naar uit!! Om even in de kampsfeer te komen, nodigen wij jullie allemaal uit op onze filmavond 3 mei. Jullie worden die vrijdagavond volledig in de watten gelegd! Jullie worden verwacht om 18u en hoeven nog niet gegeten te hebben. Na het avondeten kruipen we allemaal samen gezellig in onze slaapzak om een film te kijken met hier en daar wat zoetigheden… 😉 Daarna gaan we allemaal samen dodo doen in wonderland. De volgende ochtend mogen jullie opgehaald worden om 10u30. Hopelijk komen jullie allemaal, want wij kijken er alvast naar uit!

 

XXX jullie liefste leidsters

Margot, Fleur, Laura, Ruhne, Nele, Emma

Contact

Naam Email-adres
Margot De Clercq margot.de.clercq@hotmail.com
Ruhne Duthieuw ruhne.dut@hotmail.com
Laura Verstraete lauraverstraete1997@hotmail.com
Fleur Verstraete fleurverstraete@hotmail.com
Nele Pillaert nele.pillaert@scarlet.be
Emma Moreels emmamoreels@gmail.com