Inschrijvingen chirojaar meisjes

Beste ouders en leden

De inschrijvingen zullen er dit jaar wel anders uitzien, dus gelieve het formulier heel goed te lezen. We zullen vanaf dit jaar de capaciteit van onze lokalen en leidingsploeg moeten volgen. Ook al zouden we jullie het liefst van al allen met open armen verwelkomen, we merken dat dit niet langer haalbaar is. Concreet houdt dit in dat we maximum 50 leden aanvaarden per afdeling.

Wie zich voor 7 september inschreef, krijgt op 8 september een mail met de bevestiging dat ze zijn ingeschreven (in dat geval krijg je informatie om de inschrijving te voltooien met het inschrijvingsgeld) of dat je op de wachtlijst bent beland.

Na 7 september kun je je kind nog steeds inschrijven via het inschrijvingsformulier, tenzij de groep de limiet van 50 leden heeft overschreden. Het formulier zal online blijven staan tot 25 oktober. Indien je je kind na die datum wil inschrijven, stuur dan een mailtje naar algemeen.chirogeertrui@gmail.com

Link voor inschrijvingen chiro Geertrui 2021 – 2022

Nog enkele data: 19 september is het overgang en 25 september is het startdag (vanaf 25 september sluiten de nieuwe leden aan).

We kijken er naar uit om jullie allen talrijk te verwelkomen!

Bij bijkomende vragen, contacteer algemeen.chirogeertrui@gmail.com