Inschrijving en Gegevens Meisjes

Beste ouders en leden

Hopelijk hebben jullie er een fijne zomervakantie opzitten. Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent ook de start van het nieuwe Chirojaar! JOEPIEEEEE! Wij kijken er alvast keihard naar uit.

Helaas is Corona nog steeds in het land, dus zal ook de start van het Chirojaar er iets anders uitzien dan gewoonlijk.

  • Link naar het formulier om uw dochter in te schrijven
  • Dit jaar kan je jouw dochter enkel online inschrijven. We vragen om het formulier tijdig in te vullen (tegen 20 september) zodat wij de precieze aantallen weten om onze Chirozondagen te organiseren.
  • De nieuwe leden moeten zich ook inschrijven via dit formulier. We vragen ook aan jullie om dit zo snel mogelijk in te vullen. Ook al ben je niet zeker dat je wilt blijven, vragen we je om het formulier in te vullen voor startdag. Jullie hoeven echter nog geen lidgeld te betalen en kunnen jullie zich nog steeds uitschrijven. Indien jullie besluiten om in de Chiro te blijven, vragen we jullie om dit te laten weten na 3 keer proberen. Hierna kan je dan het lidgeld overmaken op onze rekening. Zo hebben we ook jullie gegevens indien er besmettingen zouden zijn en mocht er iets gebeuren op een van de probeerzondagen.
  • We pakken het dit jaar zo aan om in te schatten hoe groot de groepen dit jaar zijn en of we een eventuele stop moeten zetten op de groepen omwille van de opgelegde regel om te werken in bubbels van 50.

Door het grote aantal inschrijvingen bij de tsjoepkes, zijn wij genoodzaakt een tijdelijke stop te zetten op de inschrijvingen voor die groep. Aangezien wij werken met bubbels van 50, kunnen wij die grens niet overschrijden. Mogelijks komen er binnenkort wat plaatsen vrij, als mensen hun inschrijving afzeggen, maar wij kunnen niets beloven.

Jullie dochter is pas verzekerd zodra wij 40 euro ontvangen hebben op BE58 7370 0243 8379 met de vermelding “lidgeld + naam dochter + afdeling”. Als u meerdere dochters bij ons hebt (een zoon in de jongenschiro telt niet mee!) is het voor uw 2de dochter 30 euro, voor de 3de 20 euro, enzovoort. De huidige leden worden gevraagd dit te doen voor 20/09/2020 voor zekerheid op een plaatsje in onze Chiro. Mogen wij jullie uitdrukkelijk vragen dit zeker op tijd in orde te brengen? Nadat u dit formulier ingediend en betaald hebt, is uw inschrijving in orde! U krijgt hier geen bevestigingsmail meer voor. Hopelijk zien we jullie terug in ons nieuwe chirojaar!

Veel liefs, de leiding

Bij twijfel of vragen, stuur gerust een mailtje naar astrid.debruycker@hotmail.com of spreek een leidster aan!