Inschrijvingen chirojaar meisjes

Beste ouders en leden

We zullen vanaf dit jaar de capaciteit van onze lokalen en leidingsploeg moeten volgen. Ook al zouden we jullie het liefst van al allen met open armen verwelkomen, we merken dat dit niet langer haalbaar is. Concreet houdt dit in dat we maximum 50 leden aanvaarden per afdeling.

Helaas hebben we daardoor een stop moeten zetten op de inschrijvingen van de tsjoepkes (1ste-2de leerjaar). We willen de kwaliteit van onze chirowerking nog steeds boven kwantiteit stellen, hoewel we het echt jammer vinden dit nieuws te brengen.

Er zijn twee opties wanneer je kind in het 1ste of 2de leerjaar zit en dit werkjaar geen plekje heeft kunnen bemachtigen: 

  • Of jullie schrijven in op een soort van wachtlijst die geldt voor dit werkjaar: Dit houdt in dat wij jullie gegevens bewaren en wanneer een lid besluit te stoppen, geven wij een seintje en bevragen of jullie vanaf dat moment nog wensen in te schrijven. 
    Indien er geen plekje vrijkomt dit schooljaar en jullie staan op de lijst, houdt dit niet in dat jullie sowieso een plekje hebben volgend werkjaar, wel kunnen jullie mee aansluiten bij de voorrangs-inschrijvingsperiode voor huidige leden begin september 2022. Zo maak je uiteraard wel meer kans. Ter info: dit jaar hadden alle leden die al eerder lid waren een plek en konden er nog heel wat nieuwe kinderen inschrijven.
  • Of jullie wachten volgend jaar af en schrijven in september in vanaf wanneer nieuwe leden kunnen inschrijven.

Indien je kind ouder is dan de tsjoepkes, is er wel nog plaats om later in het chirojaar aan te sluiten. Wanneer uw kind aansluit in het tweede semester, betaal je de helft van het inschrijvingsgeld.

Contacteer emmamoreels@gmail.com voor meer informatie.

We kijken er naar uit om jullie allen talrijk te verwelkomen!