Inschrijvingen chirojaar meisjes

Beste ouders, leden en toekomstige leden,

Het nieuwe chirojaar gaat bijna van start!

We zijn enorm dankbaar dat de chiro zo aan het groeien is, maar daarom zullen we de capaciteit van onze lokalen en leidingsploeg moeten volgen. Ook al zouden we jullie het liefst van al iedereen met open armen verwelkomen, we merken dat dit niet langer haalbaar is. Concreet houdt dit in dat we maximum 50 leden aanvaarden per afdeling.

Daarom hebben we een speciale regeling voor de inschrijvingen. Eerst krijgen de huidige leden, de zussen van huidige leden en kinderen die vorig jaar op de wachtlijst zijn geplaatst wegens te weinig plaats, de mogelijkheid om zich in te schrijven. Hierna krijgen alle nieuwe leden een kans om zich in te schrijven.

Klik hier om je in te inschrijven als huidig lid, zus van huidig lid of kind dat vorig jaar op de wachtrij beland is, met voorrang tot en met 18 september.

Voor de nieuwe leden hebben we een apart inschrijvingsformulier. Klik hier om je in te schrijven als nieuw lid.

In de uitleg op het formulier staat er dat de inschrijvingen lopen tot 24 september, maar natuurlijk kunnen jullie ook nog na de startdag beslissen om jullie in te schrijven als er nog plaats is in de groep!

Ook na lid nummer 50 zal het mogelijk zijn je in te schrijven, dan beland je op de wachtlijst. Van zodra er een plekje vrij komt, contacteren we diegenen. Alle mensen op de wachtlijst zullen een mailtje krijgen met verdere uitleg.

Nog enkele data: 18 september is het overgang en 24 september is het startdag (vanaf 24 september sluiten de nieuwe leden aan).
We kijken er naar uit om jullie allen talrijk te verwelkomen!