Kwiks

Dag allerliefste kwikkies 

We zijn al in de laatste maand van ons eerste semester gestrand 😓 maarrr niet getreurd, er komen nog mega zotte activiteiten aan om 2023 in schoonheid af te sluiten 🙂🥳. Zo komen we een goedheilige man tegen 🍊en zeggen we dag 👋 aan een meneer met een heel dikke buik 🫄😯.

Zondag 3 december 

Jullie weten het alvast… SINTERKLAAS IS IN HET LAND!! Wees maar extra flink de komende dagen of je wordt meegenomen in de zak 💰terug naar Spanje 🚢… 

Zondag 10 december 

We zijn allemaal suuuuuuuuuuper triest want de allerliefste Sint is weg 😓. Om onze gedachten💭te verzetten gaan we iets heel speciaals doen. Bereid jullie maar voor voor een meeeega zotte activiteit 😲 

Zaterdag 16 december

Huuuh Chiro op zaterdag ????😲😲😲😲 Jaja, voor 1 keer mag je zondag uitslapen want het is vandaag ons kerstfeestje 🎅🎄. We laten zo snel mogelijk weten vanaf hoe laat ⌚je verwacht wordt op onze prachtige lokalen.

!!! Het is dan zondag 17 december (jammer genoeg) geen chiro.

Er toen kwam er een varkentje 🐷 en het verhaaltje is spijtig genoeg uit 📕. Zondag 24 december en zondag 31 januari is het geen Chiro. 

Vanaf 7 januari staan de Aspiranten en extra leiding voor jullie klaar want wij kruipen achter onze bureau 🧑‍🎓 voor de examens.

Een heeeeel prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar 🎄🎆. 

Kusjes van jullie favoriete leidsters 😘

Marise, Heleen en Sien