Groot kamp ♀

Groot kamp meisjes

De zomervakantie staat binnen enkele maanden voor de deur. Wij kijken er bijzonder naar uit! Recent is er vanuit het overlegcomité gecommuniceerd dat kampen mogen doorgaan in bubbels van 50, net als vorig jaar. We blijven wel nog steeds op ons hoede voor mogelijke veranderingen in regels, want we weten allemaal dat het overlegcomité graag eens van gedacht verandert. We zijn alvast blij met het nieuws dat we al kregen en we houden jullie op de hoogte. We blijven vol positiviteit verder alles in gereedheid brengen om er een superfantastisch kamp van te maken!
In normale omstandigheden wordt er elk jaar een gezellige inschrijvingsdag georganiseerd. In corona-omstandigheden neemt de digitale weg over en vindt u onderaan de mail de link om uw dochter(s) in te schrijven. Indien er nog twijfel is of jullie dochter zal meegaan op groot kamp, gelieve dan asap een mailtje te sturen naar de eigen leiding. Naam, leeftijd, allergieën en diëten, meerdere deelnemers binnen het gezin… kunnen ingevuld worden tegen ten laatste 9 mei. Op die manier krijgen wij een duidelijk overzicht van het aantal deelnemers en dus zo van het aantal mondjes.

Anders dan vorig jaar, willen wij vragen om meteen na de inschrijving te betalen, zo weten wij 100% zeker dat jouw dochter op Groot Kamp gaat! (Als corona daar geen stokje voor steekt tenminste)

Belangrijk! Mocht vanuit de veiligheidsraad blijken dat we met een beperkt aantal leden bubbelgewijs mogen meegaan, zullen wij jammer genoeg rekening moeten houden met de volgorde van inschrijving 😕
Indien u nog verdere vragen heeft, aarzel niet om een van de leidsters te contacteren.
We hopen opeen massale opkomst en op een zalig kamp! 🙂

Inschrijvingslink groot kamp meisjes

GrootkampboekjeMoanaPDF