Tippers

Tweetakt

Tweetakt Ti Ta Tipperssssss oktober

4 oktober

We spelen deze voormiddag een spel om goed warm van te krijgen. Meer dan wat stoelen en gekke spelen die jullie leidsters verzinnen hebben we niet nodig. Ah maar wacht eens, muziek is wel een must have! Denk maar al eens na welk liedje we zeker niet mogen vergeten.

PS: jullie worden deze maand elke zondagvoormiddag verwacht op de lokalen van half 10 tot half 1

11 oktober

O M G, de chiro heeft een nieuwe oven! Die moeten we ASAP uittesten! Jullie zullen vandaag ingewijd worden in de Italiaanse keuken. Smullen smullen smullen!!!!

PS: Dit is genoeg om thuis geen middag eten meer te hoeven eten!

18 oktober

Geen chiro vandaag snik snik maar hebben jullie genoten van onze pasta pandemie? Alle verdere info over hoe je onze lekkere pasta kan bestellen om te smullen op 17 oktober is te vinden op onze site!

25 oktober

3,2,1 START! De olympische spelen zijn terug van start gegaan. Wie zal vandaag alle proeven doorstaan? En wie krijgt het lastig doorheen de race? Veel succes en vergeet niet: Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest 😉

PS: een goeie regenjas is hierbij wel een must als het slecht weer wordt!

30 oktober

Leidster Anneli is 19 geworden! We geven een heus feest in thema van halloween. Alleen degene in een mega coole outfit worden getrakteerd! Kom maar als je durft moehahahaha

PS: Jullie worden in Halloween outfit verwacht op de lokalen van 20u tot 23u op vrijdag 30/10!

Contact

Naam Email-adres
Delphine Notte delphine-notte@hotmail.com
Anneli Alliet anneli.alliet@gmail.com
Luca Pauwels luca.pauwels2@gmail.com