Aspiranten

Wat hebben we weer een geweldige tijd beleefd tijdens onze uitstap naar de carnavalstoet in Merelbeke! We hebben genoten van de kleurrijke praalwagens en de vrolijke muziek, en samen hebben we dolle pret gehad. We zijn naar huis gekomen met spectaculaire prijzen die we konden gebruiken op comme chez Scheldering.

Comme chez Scheldering was weeral een pareltje dankzij onze hulp, natuurlijk konden we dit niet met een lege maag. Dankzij onze geweldige kookploeg was iedereen die avond voldaan door de stoofvlees met frietjes!

Tijdens onze azalea verkoop hebben we ons beste beentje voorgezet om zoveel mogelijk bloemen te verkopen. Dankzij jullie inzet hebben we weer een mooi bedrag opgehaald, waardoor we nog meer leuke activiteiten kunnen organiseren.

En nu is het tijd om ons te focussen op de jaarlijkse fuif Nacht Van De Aspiranten! 22 april feesten we met zen allen samen in Studio M tot een gat in de nacht! Samen gaan we ervoor zorgen dat dit weer een topfeest wordt. We hebben al heel wat ideeën, en we gaan ons de komende weken volop voorbereiden om er een onvergetelijke avond van te maken.

Laten we er samen een geweldig jaar van maken!

Tot 22 april 😍