Speelclub

Beste Speelclubbers

Nu de Sint gepasseerd is en iedereen hopelijk braaf is geweest, zijn we stilletjes aan naar het einde van 2023 aan het gaan. Zo hebben we enkel 10 en 17 december ’23 nog Chiro. Maar wat voor een Chiro jaar is het wel niet al geweest. Zo begonnen we het jaar met overgang en startdag. Daarnaast hebben we de grote heuvels bestormd, luxueuze auto’s verkocht, gigantische forten gemaakt en natuurlijk een succesvolle ruiltocht gedaan. Dit zijn slecht enkele geweldige Chiro zondagen die we naast ons avondspel hebben meegemaakt.

Na 17 december nemen we als leiding een kleine pauze van de Chiro, zodat we ons kunnen concentreren op de examens. Maar wees niet getreurd, in januari staan de aspiranten en een hoop leuke oud-leiding klaar om jullie een fantastische zondag te geven. Natuurlijk gaat dit niet even leuk zijn als met ons.

Tegen het einde van januari zal de vaste leiding het weer overnemen. Het volgende semester wordt ook zeker de moeite waard. Met gebeurtenissen zoals Comme chez Scheldering, Filmavond, zee en nog tal van leuke spelletjes. Dit alles om dan in juni op klein kamp te vertrekken.

Wij kijken er al vast naar uit. Jullie ook?

Vriendelijke groeten van jullie favoriete leiding

Nathan, Jacob, Simon en Jonas