Toppers

Godzijdank gaan de chiro-zondagen terug door!!!! Nu kunnen we weer samen gaan ravotten, sporten, lachen, rennen, vallen, vuil worden, winnen, spelen, roepen, dingen bouwen en naar jasmeet gaan. En nog 1001 andere dingen. Maar eerst moeten wij, de topperleiding, onszelf best even kort voorstellen.

Buffel / bepoaler/ jones / Le baron/ Jonas van der paelt: Hij is een van de laatste wilde reuzen die nog te vinden zijn in België. Hij gaf vorig jaar leiding bij de rakkers dus velen van jullie zijn al met hem vertrouwd. Degene die hem nog niet kennen hebben niks te vrezen, hij is van een vriendelijk reuzensoort en laat brave kinderen met rust. Dus we raden aan om niet te veel stoute dingen uit te steken….

Snelle Wesly/ Adelaar/ coureur (winnaar van de hel van het noorden)/ Willem Malfait: Deze bom van energie zal dit jaar in jullie bijzijn meerdere keren ontketenen en tot de meest gekke avonturen leiden. Begin maar als een zot te trainen op jullie hometrainer want voor je het weet staat hij zonder jullie in Balegem!

Debie/ Dempsie/ schuimpje/ Arne De Bie: Deze enthousiasteling heeft er ook onmetelijk veel zin in om jullie een super jaar te bezorgen. Als ancien weet hij al alles wat er te weten valt over chiro scheldering. Hij kijkt er sterk naar uit om jullie elk mogelijk geheim van Melle te verklappen!