Tsjoepkes

Tweetakt Tsjoepkes

DAG LIEFSTE LEUKSTE PAARSTSE TJOEPKES


Dit is de tweetakt van oktober hier zien jullie belangrijke informatie over de chirozondagen van in oktober. 


Na zo een geweldige startdag en al de eerste chirozondag kijken we super hard uit naar de rest van het Chiro jaar!!


Maar dit jaar is er ook nog een extraatje. Op 12 en 13 november is het GROEPSFEEST. Dit is een vijfjaarlijkse traditie waarbij we met heel de meisjes en jongens Chiro op de planken staan. Elke afdeling doet hier aan mee, dus ook de Tjoepkes. Dit wil zeggen dat we elke zondag het dansje herhalen zodat jullie kindjes stralen op het podium. Al een kleine aankondiging: op het groepsfeest zelf zijn de Tjoepkes volledig in het zwart gekleed, kijk al eens uit naar zwarte kledij.
Wat staat er in oktober allemaal op de planning 


Zondag 10 oktober 


Tjoepkes we hebben jullie hulp nodig!! De Chiro oma van de Tjoepkes heeft een peperkoek huis maar Chiro schildering heeft als het snoep van het huis gestolen! En de Leidsters zijn met veeeeel te weinig om dat klusje alleen te klaren.  Dus we hebben jullie hulp nodig om het peperkoeken huis van de Chiro oma terug te versieren. Maar dat zal niet zomaar lukken jullie moeten opdrachten het verdienen! Maar wij zijn er van overtuigd dat onze Tjoepkes dapper en sterk genoeg zijn om dat klusje samen met ons te klaren en de Chiro oma weer een mooi huisje te geven! 


Zondag 17 oktober 


Oh nee, een beer!! Er zit een levensechte gigantische beer in het bos en op ons Chiro terrein!! Waar moeten de Tjoepkes nu spelen? Hopelijk kunnen we de beer wegjagen. Gelukkig kent de leiding de gepensioneerde boswachter en Svetlana een berenjager uit Rusland die de Tjoepkes zeker zal kunnen helpen bij het verslaan van de beer!!


Zondag 24 oktober


Een onvoorSPELbare tocht door Tjoepkes-land 

De Tjoepkes kunnen soms erg onvoorspelbaar zijn. Toch probeert de leiding op alles voorbereid te zijn. Alle regeltjes liggen vast, het materiaal staat klaar en op iedere vraag heb jij een antwoord. Da’s geweldig! Maar vandaag laten we die regels even ‘los’


Zondag 31 oktober 

Oeeee het griezelt en spookt op de Chiro! De oude lieve heks staat al helemaal klaar om een overheerlijk brouwsel te maken. Maar er is 1 groot probleem. De trollen hebben haar ingrediënten gestolen en de leiding alleen kan de trollen niet verslaan. Jullie zullen ons moeten helpen om de ingrediënten van de heks terug te winnen! Trek allemaal jullie engste outfit maar aan om een dagje te komen griezelen.VELE KNUFFELS VAN JULLIE LEIDSTERS

Lien, Polly, Teresa, Jade en Delphine Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, kind, staande mensen en buitenshuis


Contact:

tsjoepkes.chirogeertrui@gmail.com

Lien Lemmens, Polly Hughe, Teresa Henry Jade Duthieuw& Delphine Notte