Tsjoepkes

Tweetakt tsjoepkes

6/12

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Jij brengt ons… Ja hoor het is weer tijd om je schoentje te zetten en je tekeningen en brief voor de Sint en pieten klaar te houden want ook dit jaar komen ze weer naar de Chiro! Dit jaar mogen we hem jammergenoeg niet opwachten, maar hij komt rechtstreeks naar ons! Ook dit jaar heeft hij allerlei lekkers voor de tjoepkes bij. Zorg maar dat jullie extra braaf zijn en dan krijgen jullie allemaal een grote beloning!

13/12

Joepieee alle pakjes zijn uitgedeeld en alle kindjes zijn blij! Maar er is iemand die een heel groot probleem heeft… ook deze meneer heeft rode kledij en een grote muts… het is de kerstman! De Kerstman is ook al heel druk in de weer met pakjes verzamelen voor onder de kerstboom, maar het verloopt niet allemaal zo vlot. Hoe komt dat dan? Wel de kerstman is Rudolph het rendier en zijn vriendjes kwijt waardoor de pakjes niet op tijd bij de kindjes kunnen geraken. Helpen jullie zondag mee om de rendieren te vinden zodat de kerstman op tijd de pakjes onder de kerstboom kan leggen?

18/12

Oei dit is geen zondag, klopt dit wel? Jazeker! Nadat we de kerstman geholpen hebben en hopelijk alle rendieren terug brachten, hebben we wel een feestje verdient! Op vrijdagavond van 18u30-20u30 is het kerstfeestje joepieeee! Doe dan allemaal maar jullie dikke kersttrui en kerstsokken aan voor een gezellige avond samen. Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes (coronaproof uiteraard!) maar jullie kind komt best al met een gevulde buik van het avondeten naar de lokalen. Mogen wij ook vragen om uw kind €2,5 mee te geven? Hopelijk zien we jullie dan! Zondag 20/12 is er dus geen Chiro!

27/12 en 3/01

Jammer jammer jammer maar deze 2 zondagen is het geen Chiro omdat het kerstvakantie is en jullie leidsters moeten studeren en ook in januari zullen wij niet aanwezig zijn door de examens :((( maar niet getreurd!

Vanaf 10/01

staat er een super leuke vervang leidingsploeg op jullie te wachten om het nieuwe jaar fantastisch in te zetten! Wij zien jullie met heel veel enthousiasme terug in februari!

Fran, Nele, Emma en Lien

Contact

Naam Email-adres
Nele Pillaert nele.pillaert@ugent.be
Lien Lemmens lienlemmens@icloud.com
Fran Lecompte fran.lcmpt@gmail.com
Emma Moreels  emmamoreels@gmail.com