Tsjoepkes

Tweetakt Tsjoepkes

Allerliefste Tsjoepkes

Woooow groepsfeest zit erop??!! Na weken oefenen, dansen, zuchten, enthousiasme tonen en vlindervleugels passen zit het erop. En goed dat het was!! Jullie mogen allemaal heel trots zijn op jezelf, jullie hebben dat fantastisch gedaan!

Nu mogen jullie zich weer elke zondag uitleven op de chiro zonder ons gezaag  dat jullie meer moeten lachen, lief kijken, goed moeten opletten,… 😉

Uiteraard hebben wij deze maand weer allerlei leuke spelletjes in petto voor jullie.

 

23/11 : 

1? 2? 3? Of misschien wel 4? Hoeveel bolletjes kan jou groepje op een rij verzamelen? Doe maar jullie uiterste best want deze zondag spelen we grote levensechte 4 op een rij!

5/12: zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons… Ja je ziet het goed. Ook dit jaar komt de Sint weer naar de Chiro! Hopelijk is tegen dan jullie grote sinterklaasbrief gemaakt en staat je schoentje al klaar want de Sint en zijn pieten komen ons een bezoekje brengen. Als ik jullie was zou ik maar extra braaf zijn de komende weken!

 

12/12: 

Hij heeft een mooie slee, een groot dier dat de pakjes mee bezorgd, een grote witte baard en een rode warme muts. Neen Sinterklaas is het niet, maar wel… de kerstman!! De kerstman moet zorgen dat al jullie kerstcadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen, maar er zijn een paar problemen. Rudolf het rendier is ziek en de slee is kapot . De kerstman heeft jullie hulp nodig om te zorgen dat iedereen zijn pakje krijgt! Hopelijk willen jullie hem een handje toesteken.

 

Week van 13 december (zal vrijdag of zaterdag zijn)

 geven we een kerstfeestje voor de Tsjoepkes! Het is een beetje een afscheid aangezien de leidsters daarna flink moeten studeren en jullie kunnen genieten van de vakantie. Meer info over het kerstfeestje volgt op een later tijdstip!

 

Wij hebben er alvast zin in dus hopelijk tot zondag!

P.s kleedt jullie elke zondag maar lekker warm want het wordt brrr koud.

 

 

VELE KNUFFELS VAN JULLIE LEIDSTERS

Lien, Polly, Teresa, Jade en Delphine Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, kind, staande mensen en buitenshuis

 

Contact:

tsjoepkes.chirogeertrui@gmail.com

Lien Lemmens, Polly Huyghe, Teresa Henry Jade Duthieuw & Delphine Notte