Tsjoepkes

Tweetakt Tsjoepkes

💜💜💜💜💜Dag allerliefste paarse bubbel💜💜💜💜💜

Wij zijn suuuuuper blij dat we terug leiding kunnen geven aan jullie na ons lastige examens.

We hebben een beetje gepuzzeld 🧩 en uitgeprobeerd, en we hebben na de voorbije weken besloten dat we chiro gaan geven van 14u15 tot 17u. We weten dat het al veel veranderd is, hopelijk kunnen jullie nog volgen, maar het is voor ons ook allemaal een beetje zoeken 🔎.

Door het nieuwe systeem kunnen we nog niet vertellen wat we de komende zondagen gaan doen, want de inschrijvingen worden soms nog aangepast. Wie weet zullen we eens wandelen door het mooie Melle, of de wilde bossen 🌳 gaan ontdekken, of een eigen kermis 🎠 houden en wie weet wordt het zelfs zo warm dat we waterspelletjes kunnen spelen. SPANNEND…

We weten dat jullie meestal wel warm krijgen door de spelletjes, maar we vragen wel nog steeds om de kleren van de tsjoepkes aan te passen aan het weer zodat ze niet allemaal samen staan te 🧊 bibberen. 

Tijdens het vieruutje voorzien wij voor de kindjes een koekje 🍪 en een drankje (in ruil voor een euro), dus moeten ze zelf niets meenemen. Een drinkbus is wel nog steeds aangeraden met de coronamaatregelen.

Voor de tsjoepkes die we niet zo veel meer zien, hebben we nog twee kleine spelletjes voorzien om thuis te maken.

Heel veel groetjes en knuffels van jullie leidsters,
Emma 💜Lien 💜 Nele 💜 Fran 💜

Contact

Naam Email-adres
Nele Pillaert nele.pillaert@ugent.be
Lien Lemmens lienlemmens@icloud.com
Fran Lecompte fran.lcmpt@gmail.com
Emma Moreels  emmamoreels@gmail.com