Tsjoepkes

Belangrijke informatie

Beste ouders,

Zoals jullie waarschijnlijk weten, moeten wij ons op zondagen aan een bubbel van 50 houden. Zoals jullie waarschijnlijk ook wel al hadden opgemerkt, zijn er dit jaar heel veel tsjoepkes. Dit vinden we natuurlijk geweldig, maar hierdoor stuiten we ook op een probleem: we zitten met onze inschrijvingen momenteel boven de 50. 
We horen jullie al denken: “Oei, wat nu? Hoe kan dat nu, jullie wisten dit toch op voorhand?”We wisten inderdaad dat er een limiet was, maar we hadden nooit verwacht dat we met zoveel tsjoepkes gingen zijn, aangezien we nog nooit zo een grote groep hebben gehad! En aangezien we op startdag niet al kindjes wouden weigeren, die vol goesting aan de poort stonden, konden we pas nadien de optelsom maken. We willen graag dat de chiro voor iedereen is en we willen iedereen zo blij mogelijk maken, dus na een uitgebreid overleg met de leidsters, de VB en chiro nationaal, zijn we tot volgende conclusies gekomen:

  • Iedereen die nu al eens geweest is, is nog steeds welkom.
  • De bubbel van 50 is eigenlijk de enige regel die echt als wet is opgenomen en hier moeten we ons dus echt aan houden. 
  • We gaan voorlopig een stop zetten op onze inschrijvingen. Als uw dochter toch zou beslissen om niet meer te komen, laat dit ons dan zeker weten!! We zouden dat natuurlijk jammer vinden, maar zo komt er misschien nog een plaatsje vrij voor iemand anders. 
  • We zijn met 4 leidsters, dus in onze bubbel zijn nog 46 “plaatsen” over. De kans dat iedereen steeds elke zondag komt is klein, maar we mogen geen risico’s nemen. Als iedereen aanwezig is, zijn we dus met te veel. Daarom zullen we vanaf nu dit systeem gebruiken: elke donderdag om 20 uur sturen we een mailtje met een link naar een doodle. Als jouw dochter wenst te komen die zondag, dan MOETEN jullie dit invullen. Er kunnen max 46 mensen deze poll invullen.We weten dat dit niet ideaal is, maar we denken dat dit de meest eerlijke manier is. Mogen we jullie dus vragen om enkel in te vullen als jullie dochter zeker komt die zondag? En om dit steeds te doen? We zullen dit aan de poort ook steeds controleren, anders is dit niet eerlijk t.o.v. de andere kinderen. Normaal gezien zal deze link ook steeds zo snel mogelijk op de site verschijnen (maar dit zal waarschijnlijk niet steeds stipt om 20u zijn).
  • (dit is dus enkel het geval voor de tsjoepkes en niet voor de andere afdelingen)

We hopen dat jullie onze beslissing een beetje begrijpen! We vermoeden dat het niet zo vaak zal voorvallen dat uw dochter een keertje niet “mag” komen en op die manier kan iedereen toch nog in de chiro blijven!Als jullie nog vragen hebben, stuur gerust!

Vriendelijke groetjes,

Emma, Lien, Fran en Nele

LINK VOOR ZONDAG 04/10: https://doodle.com/poll/xt2i4q3fqui8btbg

Tweetakt

Dag allerliefste tsjoepkes en ouders, 

Wij vonden het de voorbije weken als suuuuper leuk!! Jullie ook? Hieronder vinden jullie een kort overzicht van wat jullie de komende weken kunnen verwachten. Wij hebben er al kei veel zin in!!

Zondag 27/09 

De leidsters hebben een koninklijke brief gevonden!! Prinses Gwendolyn is verdwaald en voelt haar hier nog niet volledig thuis. Hopelijk gaan jullie er deze namiddag alles aan doen om prinses Gwendolyn terug vrolijk te maken. 

Jullie worden verwacht op de chiro. 

Zondag 04/10 

Deze namiddag zal prinses Gwendolyn ons mee nemen naar het bos. Zullen we de hele namiddag kunnen overleven? Doe alvaststevige schoenen en warme kleren aan en neem een rugzakje mee met een drinkbus!  

We spreken deze keer niet af op de chiro, maar aan de petanquebaan van de kouterslag om 14u15.

Zondag 11/10 

Hebben jullie ook al zoveel vlinders zien vliegen vandaag? Volgens mij komen ze uit de buik van Gwendolyn. Zou ze verliefd zijn? Wie o wie is de gelukkige en waar kunnen we die vinden? 

Jullie worden verwacht op de chiro.

Zondag 18/10 

De leidsters zijn nog druk bezig met het opruimen van de Pasta Pandemie van gisteren. Helaas is er geen chiro. Jullie kunnen wel meegenieten van de heerlijke pasta’s door te bestellen via deze link:  

Zondag 25/10 

Vandaag zullen we eindelijk ons lokaal versieren!! Jullie mogen allemaal een mooie foto van jezelf meenemen. Hebben jullie nog vlaggetjes, lampjes of andere mooie dingen om ons lokaal te versieren? Dan mogen die zeker ook meekomen. 

Jullie worden verwacht op de chiro.

Zondag 01/11 

BOOEEEE!!! Hebben jullie vannacht ook al die enge wezens gezien op straat? Dat komt natuurlijk door Halloween. Vandaag gaan wij door de straten van Melle trekken en alle monsters wegjagen zodat iedereen terug veilig op straat kan komen! Om de engerikken goed weg te jagen mogen jullie zelf ook kleren aandoen in thema Halloween. 

Jullie worden verwacht op de chiro. 

We zijn met de leiding aan het kijken om een filmavond te plannen van zaterdagnamiddag 21/11 op zondagochtend 22/11. We sturen hierover nog een mail met meer info. 

Super veel groetjes 

Emma, Fran, Lien en Nele 

Contact

Naam Email-adres
Nele Pillaert nele.pillaert@ugent.be
Lien Lemmens lienlemmens@icloud.com
Fran Lecompte fran.lcmpt@gmail.com
Emma Moreels  emmamoreels@gmail.com