Tsjoepkes

Tweetakt Tsjoepkes

liefste tsjoepkes,


Aangezien het wat donkerder en kouder begint te worden zal het vanaf 3 december voor de kleintjes Chiro zijn van 14u15 tot 17u15.


3 december

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar op onze Tsjoepkesdeur? Het zijn toch wel niet Sint en Piet zeker? Zijn jullie wel allemaal braaf geweest??? Dat zullen we deze zondag zien… En Sint en Piet zullen ook ontdekken welke talenten jullie zoal hebben!


10 december 

De Sint en de Kerstman nemen het tegen elkaar op maar kunnen dat helaas niet alleen… Ze zoeken Pieten of kerstelfjes die de Sint en de Kerstman kunnen helpen, want ze hebben namelijk een zeer grote opdracht! Sommige pakjes zijn zeer breekbaar en dan moeten ze die natuurlijk goed kunnen inpakken zodat ze niet breken. Wie zal de battle winnen? Dat zullen we zondag zien! 15 december 

Op vrijdagavond 15 december houden wij een kerstfeestje en het zou geen feestje zijn zonder onze Tsjoepkes! Het specifieke uur van ons feestje zal nog gecommuniceerd worden. Wij zorgen voor drankjes en wat lekkernij maar zorg er zeker voor dat de Tsjoepkes niet met hongerige buikjes komen. De Tsjoepkes mogen zeker hun pyjama aandoen of andere cosy kleren zodat het lekker gezellig wordt. Onze dansbenen zijn alvast klaar voor het ons super leuk kerstfeestje!!!


Aangezien het vrijdag 15 december ons kerstfeestje was is er zondag 17 december geen Chiro. 

Ook tijdens de vakantie zal er geen Chiro zijn. 


Fijne feestdagen van de Tsjoepkes leiding :))  


 

Contact:

Constance Botte                                   Sara Van Vooren                                             Jade Duthieuw
constance.botte@gmail.com            sara.van.vooren@outlook.com                  jade.duth@gmail.com

Voeg je koptekst hier toe