Speelclubs

Tweetakt Speelclubs

Tweetakt speelclubs maart 

Heeeeeeeeeeey liefste speelclubjesssssss 

Wat vliegen de maanden voorbij zeg. Alweer een half jaar verder!
Gelukkig wachten er nog heel leuke dingen op ons!!
Laten we eens kijken wat deze maand voor ons in petto heeft!

Zondag 10/3 

Binnen twee weken is het kinderfuif! WOOHOOW! Maar ik denk dat jullie danspasjes en jullie zangstemmen nog eens opgewarmd moeten worden. We maken jullie helemaal klaar voor dé fuif van het jaar! 

Zaterdag 16/3 

Vandaag is onze jaarlijkse verkoop. Jullie worden al in de ochtend verwacht op de Chiro en dan gaan wij samen van deur tot deur gaan om centjes te verdienen voor onze Chiro! Jullie moeten maar een halve dag mee, dus jullie kunnen uitslapen ’s ochtends en wij verwachten jullie dan in de namiddag. Meer info volgt snel! 

Zondag 17/3 

Onze benen en stem zijn nog wat moet van al dat goed verkopen. Jullie mogen heel trots zijn op het werk dat jullie gisteren geleverd hebben! Dankjewel voor jullie hulp!!! Daarom mogen jullie vandaag uitrusten want er is geen Chiro. Tot binnenkort! 

Zaterdag 23/3 

Vandaag weer Chiro op een zaterdag? Wees maar zeker! Vandaag is het kinderfuif yeeeey!! Jullie zijn allemaal welkom op Chiro Geertrui voor een lekker chipje, drankje en heel leuke liedjes om goed op te dansen. Meer info volgt binnenkort! 

Zondag 24/3 

Wij zijn nog allemaal heel heel moe van al dat dansen en luidkeels mee te zingen gisteren. Misschien doen jullie buikjes wel pijn van al dat snoepen. Geen zorgen, vandaag kun je uitrusten want er is jammer genoeg geen Chiro vandaag :(( Tot volgende week!! 

Ona, Ynske en Yolijn