Speelclubs

Tweetakt Speelclubs

weetakt Speelclubs december-januari 

Hoi alleeeeerlieeeefsteeeee speelcluuuuuuubs! 

Wat gaat de tijd toch weer snel voorbij!
Gelukkig hebben we nog heel veel om naar uit te kijken.

Laten we beginnen bij het begin: 

Zondag 03/12
Hoor wie klopt daar speelclubs, hoor wie klopt daar speelclubs?
Jaja, het is DE SINT!! De Sint is eindelijk weer in het land yeeeey! Eens benieuwd wie er de voorbije zondagen een voorbeeldige speelclub is geweest. 

Zondag 10/12
Brrrr, het wordt nu toch wel echt koud hé? Gelukkig heeft de kerstman oplossingen voor jullie voorzien om het terug wat warmer te krijgen! Trek maar alvast warme kleren aan want het kan wel zijn dat wij niet op ons terrein gaan spelen. 

Zondag 17/12
Vandaag is het onze laatste Chiro zondag samen ☹. Maar niet getreurd, om het jaar mooi te eindigen doen we ook nog een kerstfeestje. De exacte datum met alle info geven we nog mee in de Whatsappgroep.
Dus we spelen vandaag nog eens jullie meest favoriete Chiro spelletjes, elk om de beurt. Deze dag staat volledig in thema van JULLIE! <3 

Nu mogen jullie allemaal lekker genieten van jullie welverdiende kerstvakantie!!!
Na de vakantie zullen jullie een tijdje leiding krijgen van de aspiranten terwijl jullie leiding hard zitten te studeren en ondertussen heel hard zitten te wenen omdat we jullie zo hard missen. Wie weet komen wij wel eens piepen 🤭. 

Zo, nu zijn jullie weer mee met de komende zondagen. Wij kijken er alweer heel hard naar uit om deze zondagen met jullie te spenderen! 

Tot volgend jaar! 

Jullie kapoenen, 

Ona, Ynske en Yolijn 1 januari 2024 ❤️