Speelclubs

Tweetakt

TWEETAKT SPEELCLUBS OKTOBER

Dag liefste speelclubs

WAT EEN SCHITTERENDE START VAN ONS JAAR? En je weet wat ze zeggen: goed begonnen is half gewonnen! Wij hebben alvast enorm veel zin in het jaar en hebben heel wat leuke zondagen gepland voor jullie.

Zondag 4 oktober

Vandaag gaan we knutselen en het lokaal wat versieren. Wat hebben we hiervoor nodig? Een leuke foto van jou (met je vriendinnen of huisdier) of leuke tekeningen. Voor de rest knutselen we zelf wat in elkaar en zorgen we dat het speelclub lokaal omgetoverd wordt tot het gezelligste Chirolokaal van Melle en omstreken.

Zondag 11 oktober

Vandaag staat er op de planning: BOSSPEL!!!!!!! (Hopelijk zijn de weergoden een beetje braaf en zorgen ze voor een droge dag). Trek alvast jullie stevige schoenen en warme jas aan, want wij gaan het bos van Melle onveilig maken!

Zaterdag 17 oktober

Vandaag is het PASTA PANDEMIE! Wat is dat? (ik hoor jullie het al vragen) Aangezien Mosselsouper dit jaar niet kan doorgaan omwille van het bekende virus, hebben we samen met de leiding en het oudercomité een alternatief bedacht: Pasta Pandemie. Het concept is dat je heeerlijke pasta (bolognese, veggie of pesto)  bestelt op een online formulier en je deze zaterdag komt afhalen of laat leveren bij jouw thuis! Meer info op: http://chiromelle.be/events/event/pasta-pandemie/

Zondag 18 oktober

Wij zijn nog volop bezig aan de opkuis en afwas van pasta pandemie dus er is GEEN Chiro vandaag :’(

Zondag 25 oktober

Vandaag steken we een bekend spel in een nieuw jasje en spelen we: Speelcluedo. Zullen jullie ontdekken wie de roze olifant van Melle heeft gestolen, hoe, wanneer en waar??? Verkleed als Sherlock Holmes (houd jullie niet in en laat jullie gaan bij het verkleden) lossen we het mysterie van Melle op!

Groetjes jullie leiding

Contact

Naam E-mailadres
Elizabeth De Vreese elizabeth.devreese@gmail.com
Lara Chakrabarti lara.chakrabarti@hotmail.com
Jade Duthieuw jade.duth@gmail.com
Anke Leys anke.leys@hotmail.com