Speelclubs

Tweetakt Speelclubs

Zondag 18 april ’21

Deze zondag profiteren we van het (hopelijk) goede weertje en schuiven onze beentjes onder de tafel. We gaan een iets rustigere zondagmiddag tegemoet met heel wat knutselactiviteiten op het programma! Neem jullie creativiteit dus zeker mee en wie wil, mag zich verkleden in een echte kunstenaar! 

Zondag 25 april ‘21

Na een rustigere Chirozondag zitten we vandaag boordevol energie dus vliegen we er stevig in… Alleen hebben we één klein probleempje: de BMX’ers hebben ons gebeld en er is iets raars aan de gang in het bos van Melle. Een andere groep skaters willen het bos overnemen, maar daar zijn onze BMX’ers natuurlijk niet mee akkoord. Ze vroegen de speelclubs om even te komen kijken, waar jullie het bos terug voor onze BMX’ers moeten winnen! Dus trek alvast jullie stevige schoenen aan en kleed jullie goed op het weer! 

Vrijdag 30 april ‘21 

Aangezien we dit jaar filmavond moeten missen, heeft de leiding een andere avondactiviteit voor jullie in petto! Het is met minder films, meer lopen maar even veel plezier als vorige jaren! We schudden alle schoolstress van de week even van ons af en maken er samen een knallende vrijdagavond van! Ps: een kleine tip: fris jullie algemene kennis maar even goed op, misschien komt het  vandaag van pas! 

Verder info volgt nog via mail! 

Tekstvak: AmsterdamAl een klein vraagje: wat is de hoofdstad van Nederland? 

Zondag 4 mei ‘21

Aangezien we vrijdag samenkwamen, is het vandaag GEEN Chiro 

Zondag 9 mei ‘21

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de leiding mist het rondreizen zo hard! Oké België is mooi en we hebben veel leuke uitstapjes kunnen doen in eigen land, maar de Franse kust en Zwitserse bergen hebben we toch gemist. Om ons leed een beetje te verzachten, nemen we jullie vandaag mee op een imaginaire reis rond de wereld. Maar na de eerste stop in Duitsland, loopt er gelijk iets verkeerd? Reizen we nu door de tijd in plaats van rond de wereld???????? HELP! 

Het is vandaag ook meteen de laatste dag dat jullie leiding krijgen van de leidsters, want wij gaan in volle examenmodus. Maar niet getreurd, na de examens staan we er terug met een enthousiasme dat nog groter is dan nooit tevoren! Massaal komen vandaag dus, dan kunnen we er samen een onvergetelijke zondag van maken!

Zondag 16 mei ‘21

Vandaag staan de oudleiding en aspiranten te springen om jullie vandaag te entertainen. Wat jullie precies gaan doen, is nog een geheim. Maar ik kan jullie alvast één tip geven: trek maar jullie goede loopschoenen aan, je zult ze nodig hebben! Geniet van jullie zondag en toon maar aan de oudleiding en aspi’s wat voor een fijne en flinke groep jullie zijn, we hebben er het volste vertrouwen in! 

Zondag 29 mei ‘21

Ook vandaag zijn de aspiranten en oudleiding er om jullie te entertainen. Wat jullie doen, is een groooote verrassing, het wordt ongetwijfeld super fijn. Geniet van jullie zondag!

GROETJES

ELIZABETH JADE LARA EN ANKE 

<3<3<3<3<3

Contact

Naam E-mailadres
Elizabeth De Vreese elizabeth.devreese@gmail.com
Lara Chakrabarti lara.chakrabarti@hotmail.com
Jade Duthieuw jade.duth@gmail.com
Anke Leys anke.leys@hotmail.com