Rakkers

Liefste Rakkers,

De donkere maanden januari en december met een sausje van corona hebben we achter ons liggen. Jullie kregen leiding van de Aspiranten en met momenten viel dat erg goed mee, maar nu en dan misten jullie ons toch heel erg hebben we vernomen. Maar kijk! We zijn terug! Jullie vierkoppige leiding heeft eindelijk zijn examens achter de rug liggen en we kijken er met erg veel enthousiasme naar uit om jullie terug te mogen ontvangen op ons geliefkoosd prinsdom: Casa Scheldering.

Nu, we zitten met een klein probleempje, zoals jullie wel al zullen weten ondertussen worden jullie wekelijks voor een hartverscheurend dilemma geplaatst… Wij, als leiding, vinden het natuurlijk enorm jammer dat we enkelingen van jullie een lange tijd niet gaan zien, maar we gaan jullie keuze ten alle tijden respecteren.

WAT STAAT ER OP DE PLANNING VOOR FEBRUARI LEIDER?

Wel wel wel, nu we het met minder leden gaan moeten doen, gaan we vol voor kwaliteit in plaats van kwantiteit (dit doen we eigenlijk altijd hoor hihi)! De volgende activiteiten heeft de leiding voor jullie in petto…..tromgeroffel……RUILTOCHT…..tromgeroffel……VOGELHUISJES TIMMEREN…..tromgeroffel……VIDEOCLIPS OPNEMEN (met alles erop en eraan!) …..tromgeroffel…… de laatste activiteit verklappen we liever nog niet, maar we kunnen al een tipje van de sluier oplichten: we gaan er niet echt mannelijk uitzien, integendeel….

Rakkers, hopelijk denken jullie af en toe eens aan ons want wij denken meer dan eens aan jullie! We hopen dat we jullie nu en dan toch eens gaan mogen verwelkomen en laten we er samen alles aan doen om ervoor te zorgen dat de overheid ons binnenkort geen maatregelen meer hoeft op te leggen!

 

Groetjes,

Rakkerleiding