Sjamfoeters

Hallo beste ouders en sjamfoeters….

Na een fantastische startdag zijn we weer goed vertrokken voor een geweldig nieuw Chiro jaar. Ook dit jaar staan er weer een heleboel activiteiten en leuke Chiro zondagen op het programma. Wij, de sjamfoeterleiding, hebben er alvast superveel zin in. Zo gaan we in het bos spelletjes spelen, filmavond houden op de Chiro lokalen, een avondspel spelen, ook de uitstap naar de zee mag zeker niet ontbreken en het jaar afsluiten doen we zoals gewoonlijk met een geweldig kamp! Voor sommige is dit misschien de eerste keer, nog eens extra spannend. Het wordt zeker en vast  een onvergetelijke belevenis. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven voor dit Chiro jaar en hopelijk zien we jullie deze zondag! …en de volgende zondagen.

Hierbij zouden we ons ook graag eens even kort voorstellen:

Hallo, ik ben jelle en bij mij kan iedereen altijd terecht voor wat dan ook, als je eens zot wilt doen of gewoon een babbel wilt slaan! Voor mij hoeft niemand hem in te houden.

Yoo, ik ben Augustin, 18 jaar en eerste jaar leider. Het is even wennen maar ik ga mijn uiterste best doen om het even wijs te maken voor de kindjes als de leiders voor mij vroeger!!

Mijn vrienden durven wel eens zeggen da’k een specialen ben en ik kan ook wel eens goed zot doen. Maar ik sta altijd voor iedereen paraat en voor een balleke te trappen kan je altijd op mij rekenen, friedje.

Jow, ik ben felix, 1e jaar leider maar dat wilt niks zeggen. Ik sta elke zondag klaar om er een onvergetelijke dag van te maken! Samen met mijn medeleiders wordt het een knaljaar!