Sjamfoeters

Aan alle sjamfoeters en ouders

Grooooooot nieuws!!!

Zoals jullie weten is de sint weer in ons land, HOERAAA! 1 van de pieten heeft ons verklapt dat de sint misschien ook een keertje zal passeren op onze chiro! Dus oefen maar al gauw jullie sinterklaasliedjes, maak jullie speelgoedlijsten, zet jullie schoenen en wees vooral heeeeel braaf want stoute kindjes krijgen geen cadeautjes (maar ik denk dat er dit jaar geen enkele sjamfoeter stout is geweest dus snoepen, chocola, koekjes en speelgoed voor iedereen!!!).

Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat we sinds kort met een stuk minder zijn op de chiro, dit komt jammer genoeg door het coronavirus dat jullie nu wel ondertussen al kennen 😉 en daarom moeten de oudere groepen thuisblijven. Gelukkig mogen wij wel nog elke zondag toffe spelletjes spelen en daar zijn wij even blij om als jullie!

Ondertussen kennen we jullie na een paar maanden al goed en hebben wij ontdekt wat voor een zotte, stoere, slimme, leuke, coole, gekke, sterke sjamfoeters jullie zijn!! Kampen bouwen in de bossen, de regen trotseren, vlaggen veroveren en moorden oplossen konden jullie als de beste!

Wij staan zondag weer klaar voor jullie met een megasuperleuk spel!!

Tot zondag en vele groetjes van jullie leuke leiders Ansfried, Jelle, Gust en Felix

(en braaf blijven hé want de sint hoort en ziet alles!)