Kwiks

Tweetakt Kwiks

Allerliefste kwikiessssss!!!

Wat hebben we jullie allemaal gemist! De leidsters moesten heeeeeeel veeeeeel studeren voor super grooooootte toetsen! Maar onze examens zijn nu gedaan! JOEPIE!!! Hopelijk was het een beetje leuk met de aspiranten? Eigenlijk twijfelen we er niet aan dat het leuk was want ze hebben keihard hun best gedaan voor jullie! 

Maar wat zullen we nu komende maand doen? Onze vriend februari zal er een beetje anders uit zien door corona, maar dat wil niet zeggen dat het niet leuk kan worden eh J

Het is heel belangrijk dat jullie ouders dus goed naar jullie mails kijken. De werking van de Chiro staat hierin uitgelegd. Mocht de situatie veranderen, hou dan opnieuw jullie mailbox goed in de gaten want er zou wel een digitaal briefje van Chiro geertrui kunnen inzitten.

Verder is februari een zeer koude maand waarin al sneeuw gevallen is en waar de temperaturen tot -10°C zakken… dus het is zeer belangrijk dat jullie je warmste kleren aantrekken! Dikke truien, mutsen, sjaals, handschoenen, twee paar kousen, een jas,…  alles mag, maar vergeet natuurlijk jullie Chiro uniform niet 😉 

Maar we hebben ook iets SUPER BELANGRIJK te vertellen!! Want er gebeurt iets op vrijdag 26 februari. Lees even mee met ons.

Vrijdag 26 februari: 

Neeeeee!!! Vandaag hadden we normaal gezien filmavond gepland! Maar uit voorzorg hebben we besloten om dit niet te laten doorgaan. Maar we hebben iets anders in petto! Wat dacht je van een heus avondspel over heel ons terrein! WOEHOEEEE! We laten nog iets weten via mail om hoe laat jullie er moeten zijn, wat jullie nodig hebben, wat jullie aan moeten hebben…. Dikke kleren zijn alvast een must!

Hé leidster, wat dacht je als ik ook al wat uitleg geef over de maand maart want februari is maar een korte maand eh! Awel, de maand maart wordt even leuk als februari, misschien zelfs nog leuker! Om te weten wat we gaan doen, zal je de tweetakt niet moeten lezen maar moet je gewoon naar de chiro komen want we missen jullie allemaal! 

We begrijpen zeker dat sommigen kozen voor een andere hobby en hebben daar alle respect voor! We denken zeker ook aan jullie en zien al onze kwikies even graag!!!

Virtuele knuffels, kusjes, hartjes, knipoogjes,..

Polly, Floor en Lotte <3 

Contact

Naam Email-adres
Lotte Legiest lotte.legiest@icloud.com
Floor De Meyer floor.demeyer@hotmail.com
Polly Huyghe polly.huyghe@gmail.com