Tweetakt Speelclub

Beste speelclubbertjes,

Hiet is hij dan! De allerallerlaatste 2takt van het jaar. Wat een gek bewogen jaar was het. We hebben naar bos geweest, dieren gered, dino’s tot leven gewekt en fortnite in het echt gespeeld. Wat staat er zoal op het programma voor de laatste weken?

Vrijdag 3 mei

Avondspel! We verzamelen allemaal om 19u op de KOUTERSLAG. Daar spelen we een superdelux en de max avondspel om dan om 21:30 weer opgehaald te worden door jullie ouders. Zorg zeker voor warme kledij EN oefen maar al jullie sluiptechnieken!

Zondag 5 mei

GEEN Chiro

Zondag 12 mei

Dagtocht! Weer een speciale zondag waar we samen met alle meisjes en alle jongens van de Chiro een tocht afleggen in Melle en omstreken. We stappen , zingen en praten een hele dag waar we aan iedereen kunnen tonen dat we van de chiro zijn. Er volgt nog een mail met alle info.

Zondag 19 mei

Helaas! De allerlaatse chirozondag al. Maar weet wat we gaan doen? Om het jaar goed af te sluiten maken we het gekste en grootste kamp dat de chiro ook gezien heeft!

Zondag 23 JUNI

En NOG een speciale zondag. Naar jaarlijkse gewoonte gaan de jongens-en meisjeschiro allen naar Blankenberge! Inschrijven kan via de website en verder mails volgen nog.

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Arne Vandenhende Speelclub 0477/40.44.74 arne.vandenhende@gmail.com
Tuur De Wulf Speelclub 0498/19.66.17 tuurdewulf66@outlook.com
Anton Dhaese Speelclub 0479/04.00.82 anton.dhaese@gmail.com
Anton
Anton
tuur
Tuur
Arne
Arne