Tweetakt Speelclub

 

Beste mede-ravotkameraden

Hou jullie maar stevig vast, er staat een drukke maand voor de deur! Als jullie dachten dat jullie leiding hun inspiratie na verloop van het jaar zou afzwakken, hebben jullie het goed mis! April zal  boordevol zitten, en niet enkel met chirozondagen om jullie vingers van af te likken. Er staan namelijk ook nog wat zogenaamde “speciallekes” op de planning. We vliegen erin!

  • week 1: We weten er het fijne nog niet van, maar er gaan geruchten de ronde dat de paasklokken wel eens extra vroeg langs Melle zouden durven passeren! Zolang hun chocolade niet gestolen wordt door één of andere boeman…
  • week 2: Slecht nieuws, het is geen chiro deze zondag. Het goede nieuws is wel dat het deze vrijdag filmavond is! Dus op 12 april vanaf 19 uur zijn jullie speelclubbers allen welkom op de chiro om de coolste films te checken!
  • week 3: Wat deze chirozondag zal gebeuren houden we nog wat geheim. Wat we wel al kunnen lossen is dat je dit niet wilt missen als je een natuurfan/survivalspecialist bent.
  • week 4: Dit is een dag met een speciale draai, op 28 april zijn jullie allen welkom op de azaleaverkoop. Dit is de dag dat we onze beste verkooppraatjes bovenhalen om azalea’s te verkopen. Met dit geld kunnen we de lokalen van jullie geliefde chiro afwerken zoals jullie ze verdienen.

De conclusie: er staat nog veel amusement/genot/gelach op jullie te wachten, hopelijk zijn jullie dan ook voltallig aanwezig om er collectief een prachtige maand van te maken.

speapr

Veel liefs, jullie leiding: Benji, An(tonneke) en Tuur

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Arne Vandenhende Speelclub 0477/40.44.74 arne.vandenhende@gmail.com
Tuur De Wulf Speelclub 0498/19.66.17 tuurdewulf66@outlook.com
Anton Dhaese Speelclub 0479/04.00.82 anton.dhaese@gmail.com
Anton

Anton

tuur

Tuur

Arne

Arne