Tweetakt Speelclub

Allerliefste speelclubs

Brrrr wat een koude dagen zijn het toch. Hopelijk hebben jullie allemaal al veel sneeuwbalgevechten en sneeuwmannen gemaakt! Jullie vroegen zich waarschijnlijk al af waar de echte leiding nu toch bleef. Jullie leiding heeft net een hele maand lang toetsen moeten maken die verbeterd worden door zeeeer strenge leerkrachten. Maar niet getreurd, de aspiranten staan 3 februari nog een laatste keer voor jullie klaar om een fantatsische zondag te beleven. Dan zijn wij eindelijk terug, joepieeee!

Wat staat er zoals op de planning voor deze maand:

3 februari:

Aspis geven leiding dus nog een verrassing. Misschien als er nog voldoende sneeuw ligt de meisjes gaan aanvallen met sneeuwballen?

10 februari:

Jihaaaaa de leiding is terug!! Vandaag spelen we eindelijk het grote clash of clans spel! Kunnen jullie gekke stadhuis van leider Benji verslaan?

12 februari (enkel voor ouders)

Welgekomen op onze oudercomite vergadering. Laat nog iets weten via 0477404474 als u interesse heeft.

17 februari:

We houden allemaal wel van schattige diertjes maar ook soms van stoere dieren. Maar Oh nee, de slechte dierenjagers hebben ons dieren gevangen genomen! Kunnen jullie ons helpen met ze weer te bevrijden?

23 februari (enkel voor ouders)

Onze oud leiders organiseren ten voordele van Chiro Scheldering THE GREAT QUIZ. Heeft u zin om een avondje te quizzen en wat trappistjes binnen te werken? Schrijf u dan met 3-5 personen in op onze website. www.chiromelle.be.

24 februari:

Het is vandaag vriendjesdag, wat is dat leider? Dat is een zondag waarop jullie één, twee of zelfs drie vriendjes mogen meenemen naar de chiro. Want sommige vrienden weten niet wat de chiro is, maar misschien vinden ze het ook even plezant als jou en kunnen ze daarna ook wel in de chiro komen? ‘Want zoals de aloude spreuk het voorschrijft: Hoe meer speelclubs, hoe meer vreugd!’

DATUM OM VAST TE PRIKKEN: 16 maart batiboef (eetfestijn chiro scheldering).

Groetjezzzz

Anton, Tuur en Benji

Vergeet de weetjes niet eens door te nemen

Contact

Arne Vandenhende Speelclub 0477/40.44.74 arne.vandenhende@gmail.com
Tuur De Wulf Speelclub 0498/19.66.17 tuurdewulf66@outlook.com
Anton Dhaese Speelclub 0479/04.00.82 anton.dhaese@gmail.com
Anton

Anton

tuur

Tuur

Arne

Arne