Dag lieve speelclubbers!

Amai de maand februari is letterlijk voorbijgevlogen. Samen hebben we elke zondag de ene na de andere storm getrotseerd. Ik denk wel dat we ons na de laatste storm Dennis toch wel professionele storm weerstaande kampen bouwers kunnen noemen. Nu we veel onderzoek gedaan hebben om onze kampen storm bestendig te maken is het tijd dat een stapje verderzetten.

Namelijk een grootte stap richting het bos!! Ja jullie horen het goed en nieuwe maand betekend een nieuwe plek om kampen te bouwen. Bereid je maar alvast zeer goed voor om meesters van het bos te worden.

Natuurlijk gaan we niet een hele maand lang elke zondag in het bos rondhangen. Hiervoor hebben wij jullie leiding nog een hele hoop aan verschillende activiteiten voor jullie in petto.
Namelijk een super coole avond vol met films en popcorn. Op vrijdag 6 maart zijn jullie allemaal welkom op het lokaal voor de filmavond en deze begint om 18.00 uur. Meer informatie volgt via de mail

ZONDAG 1 MAART

Deze zondag is geen gewone zondag. Het is namelijk vriendjes dag dit betekend dat je iemand die nog nooit naar de chiro is geweest mag meenemen. Dit mag een vriendje zijn van op school of de voebalploeg, de schaakclub of zelf je buurjongen. Zo kunnen zij ook stoefen tegen hun vriendjes hoe leuk onze chiro is.

Tot dan en hopelijk met je beste vriend!!

ZONDAG 8 MAART

Aangezien we vrijdag (6 maart) onze te gekke filmavond gehad hebben is er geen Chiro voor jullie.

ZATERDAG 14 MAART

Aahhh….. zaterdag 14 maart de zaterdag van het jaar. Op deze dag is het namelijk Batiboef. Dit is ons jaarlijks eetfestijn. Hier kunnen jullie samen met de mama, papa, opa, oma, tante, nonkel, neef, nicht….enz. gezamenlijk een lekkere steak, zalm of heerlijke balletjes.

Jullie kunnen zich inschrijven via de volgende link:
http://chiromelle.be/activiteiten/batiboef-2020/

ZONDAG 22 MAART

Jawadedade… wat een drukke maand al :O. Gelukkige is er nog eens een gewone chiro zondag.  Deze zondag gaan we onze kamp bouw vaardigheden gaan uittesten in de bossen van Melle. Bereid je maar voor om zotte kampen te bouwen!

ZONDAG 29 MAART

We hebben gisteren een mysterieuze ontdekking gedaan in ons lokaal. Maar wij de leiding kunnen er niet aan uit en we weten niet wat er mee te doen. Misschien kunnen jullie ons helpen?