Beste speelclubjes,

Wat was November weer een fantastische maand, we hebben het grote piraten spel gespeeld, gevoetbald en zo veel meer.  December is ook mooi begonnen met een bezoek van de sint en de zwarte pieten en natuurlijk een grote hoeveelheid aan koekjes en snoepjes (njam njam). December betekend ook dat er zeer koude dagen aankomen (dus wees voorbereid!). Omdat het December is hebben we ook zeer goed nieuws:

De kerstvakantie is in zicht!! Gezellig rond de kerstboom zitten (+ natuurlijk niet te vergeten de cadeautjes van de Kerstman), Nieuwjaar vol met goeie voornemens en met een beetje geluk misschien al de eerste sneeuw. 

Er is natuurlijk ook goed/slecht nieuws, de examens in het middelbaar zijn begonnen en de blok voor het hoger onderwijs ligt ook op de loer, gelukkig is dit voor de speelclubbers nog niet het geval. De Chiro gaat natuurlijk nog door tot 15 December en na de kerstvakantie zullen de oud leiding en Aspi’s onze taak als leiding voor een tijdje overnemen, omdat wij dan examens hebben. 

Wat er nog te verwachten is in December

  • 8 december een normale Chiro zondag
  • 15 december Playbeach J

Wij kijken alvast uit naar de volgende zondag.

Groetjes van jullie leiding.

 

Great Quiz: 15/02

In de eerste editie van de Great Quiz namen 68 teams het tegen elkaar op in het gezellig ingerichte Studio M. De avond bracht krakende hersenen tot ver voorbij de jurytafel, quizzers die lang aan de toog bleven plakken en een zeer tevreden organisatieteam. Reserveer op zaterdag 15/02 een plek in uw agenda voor opnieuw een plezante avond!

De Great Quiz is de opvolger van Great Gig, een evenement waarmee de oudleiding van Chiro Scheldering een financieel steentje bijdraagt aan de jeugdwerking en de afwerking van de nieuwe lokalen. De inschrijvingen starten in december. Volg de facebookpagina @greatQZ om er als eerste bij te zijn, of kijk op http://chiromelle.be/activiteiten/greatquiz/