Speelclub- – – – Speelclub- – – – Speelclub- – – – Speelclub- – – – Speelclub- – – – Speelclub- – – – Speelclub

Dag lieve Speelclubs!

Hier is hij dan de eerste 2takt van het jaar.  Voor de Speelclubbers die dit nog niet kennen, De 2takt is een artikel dat maandelijks voor jullie geschreven wordt door jullie leiding. Hier word van alles medegedeeld van wat we de komende zondagen gaan doen en welke leuke activiteiten er nog op komst zijn. Ondertussen zijn we het jaar al goed in gevlogen. Met een reuze springkasteel en een geslaagde startdag. Velen van jullie zijn van kleine sjamfoeters overgegaan naar super gekke Speelclubs! Dit jaar staan we met vijf te gekke leiding zullen elke zondag paraat staan, om zo van die gekke, rustige, creatieve en uitdagende Chiro-zondagen te geven.  Even een vlugge voorstelling van jullie te gekke leiding.

Leider Jacob

Jacob is een Leider die al zijn groetenjes op eet en liever een stukje vlees laat liggen. Hij gaat suuuper graag naar de Chiro maar diep van binnen is Leider Jacob ook nog een actieve speelclubber en laat hij die dan ook naar buiten komen op de Chiro.

Leider Tibbe

Ook wel de klunzige van de vijf. Leider Tibbe staat elke zondag paraat in weer en wind om jullie de beste zondag te geven die er maar kan zijn. Hij zit zelf ook vanaf de sjamfoeters in de chiro. Leider Tibbe zijn grootste droom is om eens op de grootste wc ter wereld een kleine boodschap te doen.

Leider Denis

Denis staat elke zondag ook klaar om mee te spelen in de te gekke spelen die leiding heeft voorbereid. Een van zijn lieveling activiteiten is naar de Chiro komen zondag en op kamp gaan.

Leider Jelle

Jelle is een leider die elke zondag met veel plezier jullie zal ontvangen, met zijn slimme ingenieurs brein kan hij al jullie problemen oplossen. Tegelijk is hij wel heel onhandig en dat zorgt voor plezier om naar te kijken.

Leider Jef

Jef is een enthousiaste leider die nogal veel kan praten. Hij houdt van sporten en scrabbel spelen.  Daarnaast is hij ook een beginnende rapper.

Zie zo nu hebben jullie ook nog eens goed kennis gemaakt met jullie geweldige leiding. Wij kijken er alvast naar uit dit jaar! Hopelijk jullie toch ook?  Ja?? Da maken we er allemaal samen een te gek Speelclub jaar van!

Tot zondag!