Tweetakt Aspiranten

Jow bro’s (before toes),

Anal raadde mij aan een artikel over ons of over onze voorbije maand te schrijven, bij deze mijn artikel over ‘ONS’, haha, ge zou dit als een knappe afkorting voor ons kunnen zijn. Olijk Nokvol Sacraal. Aangezien niet iedereen deze woorden snapt, zijn hier even de betekenissen:

Olijk: op een leuke manier ondeugend
Nokvol: zo vol dat er niets meer bij kan
Sacraal: heilig

Haha lachen geblazen, nu een kleine samenvatting van de maand. Of ruim genomen het hele begin van het aspi jaar.

Aller eerst kwamen we ons f(r)antastische leiding te weten!! Jullie zorgden hierna voor een heerlijke overgang, jum jum bedankt!! Bij dat aspi zijn horen natuurlijk vet veel dingen, zoals bijvoorbeeld aspirondes. Altijd dikke feestjes (tot grote verbazing van de hele leidingsploeg die kwam kijken haha), altijd uitkijken naar die vrijdagen woehoew. Er waren natuurlijk nog andere gekke fiesta’s, zoals bijvoorbeeld fluoparty in de Schorre, maar dit weekend was toch wel het hoogtepunt!

Het begon vrijdagochtend al, waar we onze lichamen helemaal konden losschudden op die geweldige beats. Daarna die heerlijke nacht van de jeugdbeweging. Helaas kan ik hier niet echt vet veel over vertellen want ik was er niet echt bij ofzo. Er zijn wel wat toffe delen van de avond die ik te weten ben gekomen maar dat is misschien een beetje raar om op de site te laten zetten #schoutoutnaarnel.

En dan de mosselsouper, amai ik was blij om jullie katerkopjes te zien! Ik vind wel dat we allemaal gekke medailles verdient hebben voor ‘rondlopen met een plateau die vol staat met drank’ en voor ‘de tafel van Scheldering vermijden’, dat hebben we allemaal zeer goed gedaan! Jammer wel dat we geen geld hebben kunnen aftroggelen van hun eh Flor 🙂

Allee ge kunt het wel lezen het was gewoon een geweldig begin!! O en niet te vergeten, er zijn een paar nieuwe woorden die je zeker niet mag missen namelijk STOEIEN (meer uitleg bij Cara) en SPELER (meer uitleg bij Fonkel).

Bon, allemaal nog veel succes met het maken van een spel eh boys! En als efsluiter nog een paar interessante links en een paar lachen geblazen kahiels.

Haha doei

https://citaten.net/zoeken/zoeken.html
https://www.hln.be/regio/melle/kunstenaar-wim-delvoye-vindt-burgemeester-dirk-de-maeseneer-een-joker~aad18e95/
https://www.youtube.com/watch?v=mDFBTdToRmw

ASPIRATNENN

Contact

Naam Email-adres
Nina Alliet nina.alliet@hotmail.com
Ellen Van Dorpe van.dorpe.ellen@gmail.com
Astrid De Moor astriddemoor@hotmail.com

[print-me]