Tweetakt Tiptiens

TIPTIENS TIPTIENS TIPTIENS TIPTIENS TIPTIENS TIPTIENS TIPTIENS

Jeeeeets maatjes 😀

Een maandje veel studeren is voorbij. We kunnen eindelijk verenigd worden met onze geweldige chiro chicks! Gelukkig hebben jullie er alvast een fantastische maand opzitten met geweldige activiteiten en het terug zien van wat oude gezichtjes en het leren kennen van wat nieuwe. Wij zijn deze leidsters en mama enorm dankbaar om jullie zo goed op te vangen. 2020 gaan we starten met een maand vol top activiteiten om deze vervolgens af te sluiten met een heel weekend samen genieten.

2 februari

Tiktok snapshat instagram facebook niemand die deze wereldberoemde bedrijven niet kent. Voor 1 keertje mogen jullie dan ook jullie telefoontjens meepakken naar de chiro. Tijd om de infuencers in de groep te ontdekken 😀

9 februari

Dit dagje wordt een klassiek chiro dagje. De leidstertjes vieren de laatste dag van hun weekje vrijaf. Dat we dat goed gaan afsluiten is een zekerheid 😀

16 februari

Vandaag gaan we nog eens een echt winters dagje te gemoed. Trek maar allemaal jullie warmste kleerkens aan. Racen stunten of gewoon op de banaan zitten, jullie kunnen het niet gek genoeg bedenken op de schaatsbaan kan het allemaal !

23 februari

De leidsterkens gaan op weekend om het groot kamp voor te bereiden. Dit betekend dat het deze zondag geen chiro zal zijn. Het lijkt alsof we elkaar nog maar net terug gevonden hebben en moeten we elkaar al weer een weekendje missen. Geen nood volgend weekend zijn we een heel weekend samen.

28-29-1

Tis weekend ofwat? Tzal wel zijn ! Feestje ofwat ? Ideal !

Contact

Naam Email-adres
Jade Duthieuw jade.duthieuw@gmail.com
Marie Vancanneyt marie.vancanneyt@hotmail.com

[print-me]