Tweetakt Kwiks

Liefste kwikkers kidooo kwikieeees

rarar
Dit maandje april worden jullie gegroet door een mannetje die jullie helemaal begrijpt ! Hij is namelijk groen en houd enorm van Cookies ! 😉 Een beetje zoals jullie dus ! Hij kijkt alvast mee uit naar alle leuke activiteitjes deze maand !

 

7 April:
We starten ons maandje met wat licht een beetje warmte ! Het is namelijk onze jaarlijkse verkoop en dit jaar verkopen we kaarsjes. De kwikies worden verwacht om 10 uur op Chiro Geertui.

 

14 April:
Pak je laddertje maar al mee en daag een vriendinnetje uit. Misschien geraak jij zo wel hoger dan eender wie 😉

 

19 April:
Dit is geen zondagje zoals we gewoon zijn. Dit dagje is een vrijdag en wat voor eentje! Om de vakantie fantastisch af te sluiten gaan we al een beetje meer in zomerstemming en gaan we daarom een avondje gaan zwemmen . We vertrekken om 17 uur aan onze lokalen om rond 20 uur 30 terug op het lokaal te zijn om afgehaald te worden. Vergeet je bikini en handdoek niet !

 

28 April:
Vandaag gaan we naar de leukste speeltuin van Melle om alle gekke spelletjes te spelen die je maar kan bedenken. Doe zeker goeie schoenen aan en voorzie je een beetje op het weer want we gaan de hele middag lekker buiten spelen.

 

Contact

Naam Email-adres
Delphine Notte delphine-notte@hotmail.com
Marise Vergara marise.vergara@hotmail.com
Marie Vancanneyt marie.vancanneyt@hotmail.com
Sofie Buytaert sofie.buytaert@live.be