Tweetakt Kwiks

KWIKKERDE DE KWIKKERDE KWIKS? WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA VOOR MAART??

Een nieuwe en drukke maand daar houden we wel van! Er is alweer een maand met ons ( jullie vaste leiding) voorbij gevlogen! Nu staan we weer klaar met een heleboel nieuwe zondagen. Benieuwd wat we gaan doen? Hier alvast een kleine samenvatting:

7 maart:

Niets is leuker en beter dan een kinderfuif op de lokalen van Chiro Geertrui! Daarom organiseren wij dit jaar weer onze super, geweldig, fantastisch leuke kinderfuif en jij bent meer dan welkom. Doe je stoerste, mooiste, gekste kostuum maar al aan want wij verwachten je!

Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 18:30 tot 20:30. Je betaald een ingang van 3euro. Dit houdt in dat je je inkom krijgt + 2 bonnetjes. Zien wij jullie op de dansvloer?

8 maart:

GEEN CHIRO

Iedereen moet nog bekomen van de zotte kinderfuif dus wij zien jullie volgende week!

15 maart:

Melle zoekt nog stoere binken die Melle willen laten blinken! Ben jij de ideale kandidaat?

22 maart:

Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt daar aan mijn huisje? In het bos van Melle komen we vandaag te weten wat er daar allemaal gaande is! Nodig: Een fiets, fluohesje, helm en goede moed!

29 maart:

Vandaag gaan wij op pad om onze mooie Chiro Geertrui kaarsjes te verkopen. Jullie worden om 10u op de Chiro verwacht met een goed gevuld lunchpakket. Wie-o-wie verkoopt de meeste kaarsen???

Het is nog prilletjes maar hier al enkele activiteiten uit April zodat deze al in de agenda kunnen worden genoteerd:

5 april:

1,2,3,4,5,6,7, zo gaat het goed, zo gaat het beter alweer een kilometer! Wij verwachten jullie op de jongens Chiro van Melle. Het uur ligt nog niet vast maar dit laten wij jullie zo rap mogelijk weten!

12 april:

GEEN CHIRO

Binnen een weekje is het kwiksweekend!!!

17-18-19 april:

EINDELIJK, het is zover! Het leukste weekend van het jaar! We gaan op kwiksweekend!! Gepakt en gezakt verwachten wij jullie ter plekke. Waar dit door zal gaan en om hoelaat sturen wij nog door via mail. Zijn jullie er zeker bij?

Dikke knuffels en kusjes

Nele, Anneli en Marie

Contact

Naam Email-adres
Anneli Alliet anneli.alliet@ivv-gent.be
Nele Pillaert nele.pillaert@ugent.be
Marie Lorré marie.lorre@hotmail.com