Tweetakt Speelclub

Dag lieve speelclubs!!

Ondanks het koude weer vonden we november écht fantastisch met jullie.

Samen een groot peperkoekenhuisje maken, de schatkaart in elkaar puzzelen, het lokaal gezellig maken (waarvoor een dikke proficiat, het lokaal is volgens ons nog nooooooit zo mooi geweest) en natuurlijk het spel waarin jullie het konden opnemen tegen de leiding. Alhoewel we het niet graag zeggen, hebben jullie ons daar toch even laten zien hoe sterk jullie zijn  en moeten we ons verlies toegeven.. PROFICIAT SPEELCLUBS 😊

Om ervoor te zorgen dat december minstens even leuk wordt, hebben we heel wat voor leuke activiteiten voor jullie in petto!

 

Zondag 2 december
Vandaag krijgen jullie bezoek van onze beste vrienden… Wie oh wie zouden dit kunnen zijn? DE SINT EN ZWARTE PIETEN NATUURLIJK! Bereid jullie voor door tot dan heeeel braaf te zijn en jullie beste beentje voor te zetten! Is jullie kamer al spik en span? Nu is het de moment hé speelclubs!

sppelclub

Zondag 9 december
Vandaag spelen we een grote quiz.  Twee groepen speelclubs nemen het tegen elkaar op, strijden allebei voor hetzelfde: DE OVERWINNING!

Zoveel mogelijk water verzamelen is de opdracht… Wie oh wie gaat met de eer lopen op het eind van deze zondag?  (Om te winnen kunnen jullie alvast in de boeken duiken en zoveel mogelijk te weten komen over de Chiro)

 

Zondag 16 december
Ohnee, we zitten met een groot probleem!  Alle pakjes van de kerstman zijn gestolen! Hoe gaat hij ze nu allemaal op tijd onder de kerstboom kunnen leggen? De elfjes van de kerstman zijn met veel te weinig om het allemaal nog in orde te brengen. Gelukkig zijn jullie er nog om de elfjes te helpen en de kerstman zijn pakjes op tijd terug te vinden.

 

Zondag 23 december
Is het geen gewone Chirozondag, maar houden we een heus kerstfeestje! Pakjes uitdelen, Jingle Bell zingen, de kerstman imiteren, en nog zoveel meer! We laten jullie op tijd weten via mail van wanneer tot wanneer het kerstfeestje zal plaatsvinden en wat jullie moeten meebrengen. Wij hebben er NIET NORMAAL VEEL ZIN IN!

 

 

Liefs jullie leiding <3

Contact

Naam E-mailadres
Helga Ameye helga.ameye@telenet.be
Marie Lorré marie.lorre@hotmail.com
Elizabeth De Vreese elizabeth.devreese@gmail.com
Sarah Byttebier sarah.byttebier@telenet.be
Anke Leys anke.leys@hotmail.com
Jade Duthieuw  jade.duthieuw@gmail.com