Tweetakt Speelclub

speelclubs-speelclubs-speelclubs-speelclubs-speelclubs-speelclubs-speelclubs-speelclubs

 

1 maart

Vandaag is het vriendjesdag!!! Dit wil zeggen dat jullie allemaal een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen naar de Chiro om ze eens te laten verkennen wat Chiro ECHT is!! Door de zware winden van de laatste weken is ons kabouterdorp helemaal omver gewaaid, dit moet natuurlijk helemaal terug hersteld worden maar zonder de hulp van jullie EN jullie vriendjes, is dit niet mogelijk!! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig om ons te redden uit de nood!! Vergeet jullie zeker niet te verkleden in echte werk-kabouters!

8 maart

Vandaag is het GEEN CHIRO want 7 maart is het kinderfuif! Allemaal welkom van 18u30 – 20u30, verkleed in een outfit dat je zelf mag kiezen en alle vrienden/ vriendinnetjes en ouders zijn welkom!

15 maart

Vandaag doen we een goede daad voor het milieu! Allemaal talrijk aanwezig zijn en we maken van Melle een paradijs!!

22 maart

Vandaag is het geen Chiro want op 20 maart is het onze filmavond!! Hierover krijgen jullie later nog een mail met meer informatie!

29 maart

Om onze Chirokas een beetje te spijzen, doen we onze jaarlijkse verkoop! We gaan in groepjes aan alle deuren aanbellen en de mensen overtuigen om onze suuuuper mooie kaarsen te kopen!

Groetjes,

Delphine, Marise en Laura

Contact

Naam E-mailadres
Laura Buytaert laura.buytaert98@gmail.com
Delphine Notte delphine-notte@hotmail.com
Marise Vergara marise.vergara@hotmail.com