Tweetakt Speelclub

Speelclubs – Speelclubs – Speelclubs – Speelclubs – Speelclubs – Speelclubs

Dag liefste Speelclubs,

 

Zijn jullie klaar voor een nieuwe maand vol spel en plezier? Jullie leidsters alvast wel! We gaan nog niet alles prijsgeven maar door dit tweetaktartikel weten jullie toch al wat meer over de activiteiten van deze maand.

1/12

Oh neen, alle zwarte pieten van de Sint hebben de Spaanse griep. Degene die er zondag zijn de enige die gezond zijn. Dus de Sint heeft aan ons gevraagd of wij geen stoere meisjes kennen die niet bang zijn voor een beetje roet. Wil jij jouw pietendiploma? Dan zou ik zeker komen deze zondag!

 

8/12

Hebben jullie altijd al gedacht, hoe zou een stad eruitzien als ik mocht beslissen wat er in mijn stad zou zijn? Awel, deze zondag is jullie kans om de enige echte SPEELCLUBSSTAD te bouwen en te kiezen wat mag en niet mag in de stad van je dromen!

 

15/12

GEEN CHIRO

Jullie hebben vrijdag een super, leuk, megafantastisch kerstfeestje gehad dus daarom is het deze zondag geen Chiro. Voor de ouders: info volgt via mail 

 

22/12

GEEN CHIRO

Jullie leidsters zijn nu heel druk aan het studeren, dus duimen maar voor onze examens. Dit betekent wel dat er helaas geen Chiro is.

 

29/12

GEEN CHIRO

Ik denk dat jullie maagjes nog veel te vol zitten van het kerstdiner om nog te komen spelen. Jullie moeten jullie ook al voorbereiden om je mooi te maken voor Nieuwjaar. Aangezien dat jullie te druk gaan bezig zijn en jullie leidsters nog altijd aan het studeren zijn, is er ook vandaag geen Chiro.  

 

GROETJES VAN DE LEIDSTERS DIE VINDEN DAT JULLIE EEN TOPGROEP ZIJN!

Contact

Naam E-mailadres
Laura Buytaert laura.buytaert98@gmail.com
Delphine Notte delphine-notte@hotmail.com
Marise Vergara marise.vergara@hotmail.com