Tweetakt Tippers
tip3

Dag lievelingen,

Komende maand zal gevuld worden met zalige activiteiten. Het einde van het jaar nadert dus we moeten er alles uithalen! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig.

April

07/04tip2
Afgelopen twee dagen hebben we ons rot geamuseerd op weekend in Wetteren én we hebben onze geweldige verkoop. Een weekend één en al in teken van Chiro. Dit jaar verkopen we kaarsen dus schreeuw het van de daken.

14/04
Aaaaaah de muren komen op ons af!! De klok tikt!! En de sleutel van het lokaal is spoorloos!! Kunnen jullie de uitdaging aan? ‘Teamwork makes the dream work’ is de slogan van deze chirozondag. Jullie gaan jullie hersenen moeten bundelen voor ons activiteit dus bereid jullie voor!

21/04
BIM BAM BEIEREN, DE KLOKKEN LEGGEN EIEREN!!! Joehoeee de paashaas is geweest!!! Lekker veel zoet smullen en gaan eten met de familie. Het grote nadeel … er is geen chiro vandaag  Maar we zien jullie heel graag volgende week.

28/04
Melle heeft ons nodig want FATA MORGANA is weer van de partij! Jullie mogen zich aan enkele enorme opdrachten verwachten om samen te volbrengen. Het lot van Melle ligt in jullie handen want zonder jullie complete overgave gaan we falen als echt Mellenaren.

Vele kusjes,
Eva, Flemmie en LoreyTIP

 

 

 

 

Contact

Naam Email-adres
Nele Vlaeminck vlaeminck.nele@hotmail.com
Eva Vermeulen vermeuleneva@hotmail.com
Lore Van Bever vanbeverlore1997@gmail.com