Tweetakt Tippers

TIPPERSTIPPERSTIPPERSTIPPERSTIPPERSTIPPERSTIPPERS

Liefste gekke tippers,

We zijn alweer december, wat gaat de tijd toch snel! December staat voor examens (pfff), Sinterklaas (zijn jullie daar niet wat te oud voor geworden) en Kerstmis natuurlijk (joepieeee)!

Zondag 2 december
Omdat de meesten onder jullie volgende week aan de examens beginnen, houden wij vanaf nu instuif!

Wat houdt dit in? Wij, jullie lieve leiding, willen niet liever dan dat jullie goede punten halen op school. Maar zoals wij zelf uit ervaring weten, is ontspanning ook zeer belangrijk. Daarom geven we de volgende zondagen Chiro van 16u tot 18u.

Vandaag is het de wie-is-de-beste-zwarte pietwedstrijd!

 

Zondag 9 december
Vandaag gaan we onze 2 uurtjes samen op een rustigere manier spenderen. Was het jullie nog niet opgevallen hoe kaal ons tipperlokaal is? Daar moet dringend iets aan gedaan worden!! Neem dus allemaal maar leuke, originele en gezellige versiering mee. Ik ben er zeker van dat wij dan het allerleukste lokaal ooit gaan hebben.

 

Zondag 16 december
Aangezien het binnen iets meer dan een week Kerst is, en wij grote fan zijn van deze periode, kunnen we niet anders dan onze laatste echte Chirozondag volledig in het teken daarvan zetten. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing maar zoek maar al eens naar jullie favoriete kerstliedje!

 

Vrijdag 21 december
BINNEN 4 DAGEN IS HET KERST!! Wij kunnen ons enthousiasme niet onder stoelen of banken steken! Hopelijk jullie ook niet want jullie worden uitzonderlijk op vrijdagavond op het lokaal verwacht voor een heus kerstfeestje! Wij ontvangen wel enkel kerstvrouwen, rendieren, engeltjes, sneeuwpoppen en kerstbomen, dus kom zeker verkleed! Meer info zullen we nog laten weten via mail.

tip

 

 

Warme knuffels van Eva, Lore en Nele

 

Contact

Naam Email-adres
Nele Vlaeminck vlaeminck.nele@hotmail.com
Eva Vermeulen vermeuleneva@hotmail.com
Lore Van Bever vanbeverlore1997@gmail.com